Laboratorul Verde al Reciclarii este in drum spre Brasov

Laboratorul Verde al Reciclarii este in drum spre Brasov

laboratorul Verde

Azi Laboratorul Verde al Reciclarii a ajuns la Sfantu Gheorghe,  în intervalul orar 10:00 – 11:00 Laboratorul Verde al Reciclarii a fost la Colegiul National “Mihai Viteazul”, Str. Kos Karoly nr. 22,  iar pe pagina oficiala a laboratorului de pe facebook tocmai am fost anuntati ca urmeaza  oprirea la Brasov. Acesta va poposi la Scoala Generala nr.12 si Scoala Generala nr.1 din Brasov.

Așadar, dacă sunteți prin zonă, Laboratorul Verde al Reciclării vă invită să experimentați colectare selectivă 2.0 alături de cei mici.

Laboratorul Verde al Reciclării este un autocar modificat și adaptat pentru mințile curioase și inventive ale copiilor, venind în întâmpinarea lor într-o formulă high-tech, dinamică și interactivă. Cunoscând preocupările celor mici, Eco-Rom Ambalaje le propune acestora o experiență multimedia completă, stimulându-le interesul față de procesul de colectare seletivă printr-un joc de echipă pe tablete PC, prin vizionarea unei animații pe tema colectării selective și a unui spot didactic în ceea ce privește reciclarea de ambalaje.

ECO – ROM AMBALAJE S.A. este cea mai importantă organizație de preluare a responsabilității privind îndeplinirea obiectivelor de valorificare și reciclare a dețeurilor de ambalaje, fiind înfiinţată la sfârşitul anului 2003 de un grup de companii care activează în România şi care au luat iniţiativa implementării sistemului ”Der Grüne Punkt” – Punctul Verde, în ţara noastră.

Eco-Rom Ambalaje, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului și cu Ministerului Mediului și al Pădurilor,lansează în premieră în România, programul Laboratorul Verde al Reciclării, o inovație în ceea ce privește proiectele educaționale. Programul este adresat elevilor de 9-10 ani, părinților și cadrelor didactice, reprezentând o noutate atât din punct de vedere al conținutului informațional, cât și al formatul revoluționar pe care îl propune: educația experiențială.

Ca sa vizualizezi traseul Laboratorului Verde al Reciclarii trebuie doar  sa intri pe pagina oficiala a Laboratorului si sa consulti harta cu traseul laboratorului !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!