La Coresi trăiești vara bucuriilor la tot pasul !

La Coresi trăiești vara bucuriilor la tot pasul !

Coresi_Finala Euro 2016

La Coresi, vara aceasta te provocăm să experimentezi senzațiile vacanței ideale în fiecare zi! Pas cu pas, vei descoperi surprizele unui concediu de vis, pe care să îl savurezi alături de cei dragi ție, chiar aici în mijlocul orașului! La Coresi Shopping Resort vei descoperi că relaxarea, distracția și senzațiile estivale sunt mai aproape de tine decât ți-ai imaginat!

            La Coresi îți creăm o adevărată oază de relaxare în vara urbană. Fie că optezi pentru o sesiune de shopping sau te bucuri de compania prietenilor tăi savurând o limonadă, vara ta va fi plină de bucurie, socializare, relaxare și revigorare!

Luna aceasta, EURO 2016 ne-a făcut să simțim românește și să sperăm cu emoție – microbiști sau nu, am trăit bucuria sportului și pe aceea de a fi împreună în galeria Coresi. Zi de zi, seară de seară, am aplaudat performanțele sportului rege de la Campionatul European de Fotbal, ediția 2016.

            În 9 și 10 iulie, cei mai talentați și spectaculoși fotbaliști îți dau întâlnire în cele două semifinale ale campionatului la Coresi Shopping Resort. Spiritul de competiție și energia sportului vor fi mai aproape de tine la marea finală care va fi difuzată live, duminică, 10 iulie, de la ora 22.00, pe ecranul exterior de la Coresi!

            Sâmbătă, 9 iulie, începând cu ora 11.30, la scena din Piața cu Copaci vei descoperi alături de cei mici o nouă poveste pentru copii, în interpretarea trupei Valiza cu Teatru. Povețe și zâmbete pentru clipe de neuitat în familie, toate la Coresi Shopping Resort.

            Ziua de duminică, 10 iulie, e rezervată bucuriei în familie – cum putem face distracția să fie și mai mare într-un weekend canicular de vară, dacă nu cu mult așteptata porție de voie-bună alături de prietenii de la Party-nation și puțină joacă cu apă? Te așteptăm de la ora 17.00 la fântâna Coresi să petrecem o după-amiază răcoroasă de vară!

Tot duminică, bucuria copiilor continuă de la ora 15.00, la Șezătoare, cu un nou atelier de creație populară în cadrul căruia poți descoperi tehnici de croșetat ,fie că ești începător sau deja experimentat.

            După-amiaza de 10 iulie continuă cu o sesiune de sport în aer liber pe ritm de Zumba, alături de instructorul Marius Grancea. Astfel, de la ora 18.15, te așteptăm lângă fântâna Coresi pentru o oră de mișcare și sănătate în plină vară!

            Seara de duminică marchează și încheierea EURO 2016 alături de cea mai mare galerie microbistă, la Coresi Shopping Resort. De la ora 22.00, în zona amfiteatrului,  vom trăi împreună emoțiile finalei Campionatului European de Fotbal și îi vom sărbători pe marii câștigători!

Participarea la toate evenimentele noastre este gratuită!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!