La Coresi sărbătorim copilăria cu bucurie, sport și muzică!

La Coresi sărbătorim copilăria cu bucurie, sport și muzică!

Copilarie_Coresi

Copilăria este acel timp al bucuriei, al jocului și al prieteniei sincere! Ultimul weekend de primăvară din acest sezon aduce la Coresi o serie de evenimente dedicate deopotrivă copiilor, tinerilor, părinților sau bunicilor! Ne dorim să vă dăruim zâmbetul pe chip și plăcerea fiecărei clipe petrecute împreună! Din programul special pregătit nu vor lipsi voia bună, muzica, sportul, dar și expoziții interesante!

            Astfel,  sâmbăta, 29 mai, de la ora 10:00, sportiv amator sau de performanță ești așteptat în zona Șezătoare pentru a-ți ridica kitul de participare la Maratonul Internațional Brașov.

De la ora 11:30, ești invitat împreună cu cel mic al tău în Piața cu Copaci să descoperi peripețiile cu mult tâlc ale personajelor din “Povestea porcului”, pusă în scena de prietenii noștri de la Valiza cu teatru.

Ziua va continua cu o expoziție inedită. De această dată, în parcarea Coresi, te așteptăm la parada trupelor  NATO. Vei putea admira standurile de prezentare a tehnicii și armamentului militarilor americani şi români,  în intervalul orar 11.00-15.00. La eveniment va fi prezentată o parte din artileria de luptă, precum și aparatura de război a  militarilor americani și români. Evenimentul este organizat de 2 Cavalry Regimental Engineer Support, în cooperare cu Brigada 2 Vânători de Munte”Sarmizegetusa”.

Începând cu ora la 16:30, scena din Piața cu Copaci va răsuna pe acordurile celor mai talentați copii din grupul SorArt. Peste 40 de micuți talentați ne vor bucura cu un concert de pian, vioară, chitară și orgă.

Duminica o dedicăm copiilor și bucurie în familie! Așadar, prietenii noștri de la Party-nation te invită, începând cu ora 15:00, la Intrarea Bucuriei, să pătrunzi în lumea fascinantă și jucăușă a copilăriei.

Participarea la toate evenimentele este gratuită!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!