Kruger&Matz smartphone LIVE 3+, un smartphone unic în felul său

Kruger&Matz smartphone LIVE 3+, un smartphone unic în felul său

 

Kruger&Matz smartphone LIVE 3+

Kruger&Matz lansează pe piață LIVE 3+, noul smartphone care combină specificațiile hi-tech ale seriei LIVE cu construcția cu două baterii, utilizată și pentru DRIVE 2. “+” din denumire sugerează faptul că utilizatorul primește mai mult: display de 5,2”, procesor octa-core cu 3 GB RAM și cameră de 16 Mpx. Însă specificația cea mai importantă, care face ca telefonul să fie atât de deosebit este bateria dublă cu capacitate totală de 6000 mAh.     

Kruger&Matz LIVE 3+ este echipat cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615, având o memorie extinsă de 3 GB RAM. Această combinație asigură buna funcționare a sistemulului de operare Android 5.1 și lansarea rapidă a aplicațiilor avansate, a jocurilor sau videoclipurilor. Smartphone-ul are 32 GB memorie internă, astfel încât utilizatorul își poate stoca toate datele personale, care poate fi extinsă cu un card micro SD.

km0434-html-2

Noul model al seriei LIVE este echipat cu display full HD de 5,2” care garantează o reproducere perfectă a culorilor. Mai mult, ecranul este protejat cu sticlă Gorilla Glass din a treia generație, fiind astfel mai durabil și mai rezistent la zgârieturi. Având două camere, LIVE 3+ îți oferă o plăcere în plus atunci când faci poze sau filmezi. În special camera spate de 16 MPX care este echipată cu dual flesh, care este perfect pentru a surprinde orice detaliu.

km0434-html-3

Specificația cea mai importantă, care deosebește LIVE3+ de alte telefoane este bateria dublă cu o capacitate totală de 6000 mAh. Datorită acestui aspect inovativ, smartphone-ul poate funcționa câteva zile fără a trebui să fie încărcat, chiar dacă utilizați funcții sau aplicații avansate. Utilizatorul are de ales – să folosească doar bateria încorporată de 2480 mAh, sau să o extindă cu bateria adițională de 3520 mAh și să se bucure de potențialul smartphone-ului mult mai mult. În plus, când bateria încorporată se descarcă, poți adăuga o baterie suplimentară fără a fi nevoie să îți închizi telefonul.

km0434-html-4

Alte noutăți în specificațiile LIVE3+ sunt portul USB Tip C și cablul USB 3.1 care permite transferul datelor la o viteză de două ori mai mare decât cablul USB standard. Conectarea frecventă la laptop poate cauza stricarea portului USB, dar datorită construcției simetrice a USB 3.1 acest risc este mult redus.

Cu LIVE3+ utilizatorul are acces la internet 4G LTE, opțiune dual SIM, GPS + GLONASS și Bluetooth 4.0.

Sugestie preț de vânzare: 1099 Ron

Mai multe informațiiwww.krugermatz.com / www.facebook.com/KrugerMatzRomania

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile în magazinele partenere: CEL.ro, pcgarage.ro, evoMAG.ro.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!