Kruger&Matz Street 2 Power Bass – Căști recomandate de experți

Kruger&Matz Street 2 Power Bass – Căști recomandate de experți

KM_Street

Street 2 Power Bass sunt o versiune îmbunătățită a binecunoscutelor căștilor Street lansate anul trecut. Pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor clienților cu căștile Street 2 Power Bass, Kruger & Matz a îmbunătățit semnificativ calitatea sunetului și confortul în utilizare.

Modelul este recomandat de cunoscuți producători muzicali și cântăreți din Polonia.

 Căștile Street 2 Power Bass păstrează același design, foarte apreciat de clienți. Accentul s-a pus pe îmbunătățirea calității sunetului și a confortului. Modelul Street 2 Power Bass este dotat cu un difuzor profesional de 40 mm realizat din materiale de înaltă calitate ce oferă un sunet curat, având o eficiență ridicată.

Comparativ cu primul moel, Street 2 oferă o gamă largă de sunete de înaltă frecvență. Așa cum sugerează și numele bassul este clar, iar astfel vei avea posibilitatea să redescoperi melodiile preferate.

Street 2 Power Bass rămân funcționale, designul pliabil permițând transportul cu ușurință în carcasa oferită în pachet. În plus, pe lângă sunetul impecabil, căştile rețin atenţia prin aspectul atractiv. Perniţele căştilor Street 2 sunt fabricate din piele ecologică, montate pe o construcţie uşor reglabilă, ce izolează perfect zgomotul ambiental.

Mai mult, acestea sunt confortabile şi nu obosesc ascultătorul indiferent de timpul acordat melodiilor preferate. Căștile sunt disponibile în trei culori: alb, negru și roșu. Mai mult, având în vedere nevoile consumatorilor, Kruger&Matz introduce o nou accesoriu, un set de două cabluri, unul având microfon.

Căștile Kruger & Matz Street 2 Power Bass sunt disponibile pe pagina oficială www.krugermatz.ro la prețul de 180 ron.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!