Jocuri, ganduri, strategii…

Jocuri, ganduri, strategii…

Jocuri

Jocurile nu mai sunt ca pe vremea copilariei mele, abia asteptam sa ies afara dupa ce imi faceam temele, sa ma joc  ascunselea, prinselea sau alte jocuri de care nu ne mai saturam pe vremea aceea. Cum spuneam timpul nu sta pe loc, azi sunt alte posibilitati, lumea tehnologiei a avansat destul de mult .

As minti daca as spune ca nu am jucat niciodata un joc pe calculator sau pe o consola, tin minte prin 1999 mi-am luat primul meu Pentium I MMX, clar trebuia sa testez si cateva jocuri, iar pe vremea aceea nu oricine avea un Pentium asa ca aveam cativa prieteni pe care ii invitam si jucam in doi, ce stiti voi cum e sa imparti o tastatura la doua persoane :)

Jucam ore intregi un joc cu curse de masini, nu vorbesc despre Need for Speed, el a aparut mai tarziu si iti trebuia ceva mai puternic, ma refer evident la placi video, care la inceput erau de 32 MB iar acum sunt de cativa GB.  Dupa cativa ani am trecut la un pentium II, apoi la III si tot asa, evident si jocurile pe care le jucam sau le incercam se schimbau, in general nu prea m-au atras prea mult jocurile, sunt omul practic care lucreaza cu PC-ul la dezvoltarea personala a cunostintelor, un proiect pentru scoala, mai invatam un program, imi dezvoltam abilitatile de a scrie un text cat mai rapid si tot asa.

Repet, aveam si pauze pentru un joc, doua, cu timpul am trecut la ceva mai serios, imi placea Diablo sau Age of Empires, in general jocuri de strategie care iti puneau un pic si mintea la contributie. Daca ma intrebati care este ultimul joc pe care am mai pus manutele, cred ca este NFS, nu stiu ce varianta, dar imi place sa conduc, cel putin virtual :)

In ultima perioada nu prea mai am timp de jocuri, am timpul bine ocupat insa daca imi doresc ceva, imi pot comanda fara probleme dintr-un Magazin online, ca doar se poarta. Mai prind din cand in cand o emisiune din domeniu care prezinta si anumite jocuri insa deseori nu imi dau seama exact despre ce este vorba acolo sau ce resurse sunt necesare pentru a putea juca acel joc, asa ca apelez la  Forum gaming,  acolo aflu tot ce ar trebui sa stiu despre placile video, sfaturi si raspunsuri la intrebari apasatoare, iar daca am povestit de jocuri, chiar imi este dor de un pic de condus, asa ca ma retrag la un mic joc, te bagi ?

Articol scris pentru SuperBlog 2013

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!