Iubind Daruiesti, Daruind Primesti

Iubind Daruiesti, Daruind Primesti

Iubind Daruiesti

Projects Abroad in colaborare cu Casa de Cultura a Studentilor Brasov au placerea de a va invita la cea de-a 4-a editie a Spectacolului de Caritate ‘Iubind Daruiesti, Daruind Primesti’.
Evenimentul va avea loc Miercuri, 25 iulie, orele 19:30 la Casa de Cultura a Studentilor Brasov (str Memorandului nr 39) si are ca scop strangerea de fonduri pentru Casutele de Copii: ‘Lizuca si Patrocle’ si ‘Buburuza’ din Tarlungeni si Budila.
In cadrul acestui eveniment, Projects Abroad are placerea de a va prezenta momente artistice de teatru, muzica si dans pregatite de echipa noastra in colaborare cu interpreti de muzica usoara si formatii de dans din orasul Brasov.
Programul spectacolului va contine: monologuri si piese de teatru in limba engleza sustinute de membrii Projects Abroad Drama Group, momente de muzica usoara interpretate de Oana Panazan, solista de muzica usoara din Brasov, cat si coregrafii de dans pregatite de Scoala Step in2 Salsa, Projects Abroad Dance Group si Miranda Lupion din America. Unul dintre cele mai deosebite numere ale spectacolului va fi Muzicalul ‘Grease’ sustinut de Trupa Black Juice, coordonat de instructori de teatru din Australia si America, voluntari ai Projects Abroad. Prezentatorii spectacolului sunt

Projects Abroad Drama Group:

* Lidia Borlean
* Nadia Shami
* Reka Rakosi
* Anda Chirita
* Sabina Savatin

Coordonatori teatru si dans:

* Brooke Murray (Australia)
* Madison Graves ( America)
* Annetta Bacon (America)
* Miranda Lupion ( America)

Project Manager: Alexandra Ichim

Organizatori: Projects Abroad in colaborare cu Casa de Cultura a Studentilor Brasov
Parteneri: Graffity, Step in2 Salsa
Parteneri Media: Codpress, Transilvania Express, TEX FM, Mytex, Newsbv.ro,

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!