iPhone 6S și iPhone 6S Plus se lanseaza la noapte si in Brasov!

iPhone 6S și iPhone 6S Plus se lanseaza la noapte si in Brasov!

iphone 6s

iPhone 6S și iPhone 6S Plus în premieră în România la iStyle, în Coresi Shopping Resort!

            La Coresi ai parte de tehnologie avansată și de o super ocazie pentru achiziționarea celor mai avansate modele iPhone din toate timpurile, care pot fi cumpărate începând cu 9 octombie, ora 00:01 în magazinul iStyle din Piața cu Copaci!

            Te invităm în miez de noapte, la prima oră a zilei de vineri, 9 octombrie, în magazinul iSTYLE din incinta Coresi Shopping Resort Brașov, pentru a descoperi cele mai noi și performante modele de iPhone în cadrul unui eveniment special care va dura până la ora 3 dimineața. Vei fi întâmpinat cu prețuri speciale începând de la 3.499 lei pentru un iPhone 6S de 16GB, iar primii 100 de cumpărători vor fi recompensați cu surprize suplimentare!

            iPhone 6s și iPhone 6s Plus adaugă o nouă dimensiune revoluționarei interfețe Multi-Touch™ a iPhone-ului. Noile modele de iPhone introduc tehnologia 3D Touch, care detectează presiunea aplicată pentru a permite noi modalități intuitive de a accesa funcționalitățile și de a interacționa cu conținutul. iPhone 6s și iPhone 6s Plus beneficiază de afișaje Retina® HD create din cea mai rezistentă sticlă folosită vreodată pentru un smartphone și carcase din aluminiu seria 7000, același aliaj utilizat în industria aerospațială, cu finisaje metalice superbe care includ acum varianta cromatică aur roz.

Pentru mai multe detalii, accesaţi:

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!

There is 1 comment for this article
  1. Tudor at 13:02

    Am fost aseara :) in cele treizeci de minute cat am stat, s-au vandut 20-25 iPhone-uri, aproape toate erau precomenzi. Eu am fost doar pentru a ma convinge ca va fi urmatorul meu telefon.