Invitatie la teatru pentru brasoveni

Invitatie la teatru pentru brasoveni

teatru reduta

Fundația Rafael vă invită marți, 10 noiembrie 2015, cu începere de la ora 17.00, la Centrul Cultural “Reduta”, pentru a urmări piesa de teatru “Robin, prietenul meu”, spectacol în care vor juca persoane cu dizabilități, sub coordonarea Alinei Rădulescu, asistent social în cadrul organizației.

În continuarea actului artistic și social, 11 deținuți de la Penitenciarul Codlea, alături de Gabriel Costea, actor și regizor al piesei, vor pune în scenă “12 oameni furioși”, spectacol pregătitor din cadrul Festivalului MultiArt pentru Deținuți.

Dialogul artistic este un impresionant efort al acestor oameni care împletesc frumosul și dăruirea într-o cunună emoționantă pe care o poartă toți cei care reușesc să își depășească propriile limite și prejudecăți.

Intrarea este liberă!

De asemenea, în foaierul reputatei instituții de cultură va fi amenajată o încântătoare expoziție cu produse realizate în Atelierul Protejat Rafael: lumânări, bijuterii, obiecte handmade, toate confecționate cu bucurie și cu migală de 12 angajați cu dizabilități.

Atât Fundația Rafael cât și Penitenciarul Codlea, promotorii acestui dublu spectacol, își propun, astfel, să aducă în fața spectatorilor eforturile de integrare socială ale persoanelor cu dizabilități și ale deținuților, în speranța că și comunitățile vor fi mai pregătite să le ofere o șansă.

Sunt invitați toți brașovenii dispuși să își cunoască mai bine semenii și să se bucure de o impresionantă experiență de cunoaștere și de autoanaliză.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!