Invitatie la Seara de film scurt in Casa Baiulescu !

Invitatie la Seara de film scurt in Casa Baiulescu !

Seara de film

Biblioteca Judeteana Brasov si Cineclub Brasov va invita la Seara de film scurt. Joi, 1 august, incepand de la orele 18,00, va asteptam sa fim impreuna la Mansarda Casei Baiulescu.

Scurtmetrajele sunt produse in cadrul Universitatii de Arta si Design Cluj-Napoca.

Proiectiile se realizeaza in prezenta regizorilor. Ei vor participa la sesiunile intrebari si raspunsuri de la finalul vizionarilor.

Program:

  • “Veghe”, regia Cristina Hanes, documentar, 15 min
  • “In dependent”, regia Ioana Lascar, fictiune, 15 min
  • “Noua vieti”, regia Iulia Matei, documentar, 20 min
  • “Ültima statie”, regia Bogdan Benea, fictiune, 18 min

CineClubul reprezinta unul dintre modulele principale de dezvoltare ale Asociatiei KunSTadt, miza sa fiind atat promovarea filmelor independente de arta, dar si a regizorilor si producatorilor si, in general, instituirea fundamentelor locale pentru o receptare matura si educata a fenomenului cinematografic si a ingredientelor care stau la baza productiei de film. De asemenea, urmarim ca prin activitatea CineClubului sa cream o comunitate locala a cinefililor, dar si a profesionistilor din industrie si din disciplinele conexe.

Moderator: Mara Oprişiu, jurnalist şi producător independent.

Vă aşteptăm cu drag!

Tot in luna august sunteti asteptati,  Vineri, 02.08.2013, Mansarda Casei Baiulescu, orele 17,00 – Lansare de carte Daniel Drăgan 

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!