Invitatie la networking antreprenorial in BRASOV – Comunitatea ABC – Hai sa ne cunoastem!

Invitatie la networking antreprenorial in BRASOV – Comunitatea ABC – Hai sa ne cunoastem!

Comunitatea ABC

ABC ANTREPRENORI are onoarea sa va invite la prima editie a evenimentului de networking antreprenorial din BRASOV – „Comunitatea ABC – Hai sa ne cunoastem!”. Evenimentul va avea loc joi, 25 aprilie 2013 incepand cu ora 18.30 in sala de conferinte Millenia a hotelului Ambient.  ABC Antreprenori organizeaza evenimente de networking antreprenorial in Bucuresti, iar incepand cu 25 aprilie si in Brasov.

Conceptul evenimentelor este simplu: abordarea unor aspecte in primul rand teoretice, apoi practice, studii de caz ce ne ajuta sa dobandim deprinderi folositoare pentru a dezvolta un business de succes. In acelasi timp, punem accent pe networking de calitate si discutii deschise!

Evenimentul consta in desfasurarea a doua seminarii, unul practic si unul teoretic, in care se abordeaza diverse teme. In acest eveniment tema este networkingul, de ce este el important, si ce beneficii ne poate aduce afacerii noastre. Primul seminar va fi sustinut de Valentin Niculescu si Roxana Petrescu, fondatorii ABC Antreprenori, iar cel de-al doilea il va avea ca invitat pe Sorin Peligrad, Vicepresedinte Dezvoltare Regiunea Sud la JCI Romania, Immediate Past President JCI Brașov, formator de formatori (Train the Trainers), JCI Trainer, trainer NLP recunoscut national si international.

De ce sa participati ?

  •  Pentru a audia antreprenori de succes de la care puteti invata cum sa evitati erorile inerente ale startului in afaceri;
  •  Pentru a descoperi instrumente & notiuni utile pentru dezvoltarea afacerii;
  •  Pentru a descoperi clienti potentiali pentru afacerea Dumneavoastra;
  •  Pentru a descoperi posibili furnizori pentru afacerea Dumneavoastra;
  •  Pentru a petrece 3 ore de calitate in compania unor oameni cu aceleasi obiective si aceleasi provocari cu ale Dumneavoastra

Taxa de participare pentru acest eveniment este de 49 de lei. Modalitati de plata: card online, cash la intrare sau prin transfer bancar.

Va asteptam!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!