Învaţă să fii un învingător în 11 minute !

Învaţă să fii un învingător în 11 minute !

învingător

Brasov 11even editia I (foto:11even)

Cum ar fi sa afli povestea de viata a unui om in doar 11 minute ?

Dar sa descoperi curajul din tine, sau ca uneori  lucrurile marunte iti pot da puterea sa mergi mai departe chiar daca  ai impresia ca nu este asa ?

Uneori trebuie sa ne depasim bariera care ne tine pe loc, sunt sigur ca de multe ori ai simtit ca poti face mai mult, dar intrebarea este, ai avut curaj sa faci pasul spre mai mult ? sau te-ai plafonat ?

Nu este o rusine sa ai esecuri, in fond suntem oameni, gresim, iar a doua zi o luam de la capat, iar esecul de ieri ne face sa fim mai intelepti si sa nu repetam aceeasi greseala.

Viata, o insiruire de evenimente din care ar trebui sa invatam continuu dar sa ne si bucuram de oportunitatile si bucuriile ei, putini dintre noi fac acest lucru.  Povestile extraordinare de viata a celor 11 speakeri care vor fi prezenti pe 30 Mai in sala Centrului Cultural Reduta, va vor da exact imboldul de care aveti nevoie,  gandirea pozitiva si experienta de viata acestor oameni vor da un nou sens vietii tale.

Pentru cei care nu au participat la prima editie de anul trecut, 11even este un eveniment ce aduce fata in fata persoane care au trecut prin experiente extraordinare, provocari si esecuri determinante care merita impartasite, cu oameni care sunt in cautare de exemple practice si concludente pentru dezvoltarea lor individuala. Cu siguranta iti doresti o dezvoltare personala care poate fi atinsa prin cresterea increderii, prin ghidarea corecta in viata in situatii reale de criza.

Iata 11 lucruri pe care le vei descoperi la 11even :

 • Curaj
 • Daruire
 • Incredere
 • Socializare
 • Daruire
 • Bucurie
 • Speranta
 • Oameni de suflet
 • Provocare
 • Frumosul
 • VIATA

Alaturi de speakeri pe care i-am prezentat in articolul de saptamana trecuta, va anuntam ca s-au alaturat evenimentului  de la Brasov si Mihai Sturzu, Sorin Donca  si Alin Romascan, daca vrei sa te inspiri din povestile lor de viata rezerva-ti un loc acum !

 20% REDUCERE 

Participarea la “11even” Braşov se face pe bază de bilet. Biletele pot fi achiziţionate online accesând pagina oficiala, iar preţul acestora este de 50 ron sau de 100 ron [varianta cu Social Event inclusa]. Va invitam sa luati parte la acest eveniment al comunitatii brasovene, cu si despre oameni interesanti din Brasov.  Atentie , cititorii site-ului nostru beneficiaza de o reducere de 20% la achizitionarea unui bilet !

Evenimentele “11even” sunt organizate la nivel national de catre “Asociaţia 11even”, în parteneriat cu Respect Media, Wow Events, Andrei Photography, Trilulilu, 24FUN si susţinute de Fundaţia Post-Privatizare.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!