Înscrieri deschise pentru Bloggers Lan Party #BLP13

Înscrieri deschise pentru Bloggers Lan Party #BLP13

Nu sunt atat de aprins dupa jocuri, nu am fost niciodata, am jucat cateva de strategie si poate cel mai mult imi plac cele cu simulatoare de curse auto, insa stiu destui prieteni care joaca pe console, PC-uri, pe telefoane. La editiile trecute au participat peste 800 de oameni. S-au jucat 120 de ore, iar premiile au însumat 35.000 euro pentru cele 50 de titluri de până acum. 2017 se anunta un an si mai bun din acest puct de vedere cu multe surprize.

Deci au inceput înscrierile pentru #BLP13: Sâmbătă, 4 martie, ora 10:00, Impact Hub Bucharest. Se va juca pe PC-uri, pe console, pe smartphones, dar și un board game surpriză. A fost dezvăluit și un nume, așa, ca bonus: Guitar Hero. Ba nu, două nume: Guitar Hero și NBA2K17.

Trei informații vitale:

 1. Pentru fiecare blogger înscris se eliberează un loc de cititor. Dacă ești blogger, folosește formularul de aici, așteaptă confirmarea, apoi invită-ți cititorii să se înscrie în cursa tragerilor la sorți.
 2. Dacă ești cititor, uită-te pe lista de bloggeri înscriși și alege unde-ți stă norocul. Cititorii care primesc acces la #BLP13 vor fi anunțați pe e-mail și telefon în săptămâna dinaintea evenimentului.
 3. Rămâi prin preajmă în zilele ce urmează pentru a afla lista jocurilor și a premiilor acestei ediții

Game on si sa va fie de bine :)

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!

There are 2 comments for this article
 1. rivi at 10:42

  ciudat site. Am cautat o pagina cu “despre” si n-am gasit.

  • Robert Cadar Author at 10:46

   Sa stii ca m-am gandit si la tine cand am pus articolul asta :)