Inscrie-ti magazinul la GPeC 2013 si castigi 2710 euro!

Inscrie-ti magazinul la GPeC 2013 si castigi 2710 euro!

GPeC 2013

GPec 2013,  sau mai pe intelesul tuturor, Gala Premiilor e-Commerce, este un eveniment consacrat pentru mediul online din Romania si are ca scop promovarea comertului electronic.  Pentru posesorii unui magazin online acest eveniment, aflat la editia numarul opt, ofera destule avantaje : analize si consultanta dar si alte beneficii cum ar fi de exemplu promovarea primita odata cu impactul in mediul online si offline de la fiecare editie a GPeC.

Magazinele care doresc sa participe in cea mai importanta competitie din online-ul romanesc, o pot face pana pe data de 31 mai 2013, completand formularul de pe website-ul www.gpec.ro. Taxa de inscriere este de 250 euro, dar magazinele beneficiaza de multiple avantaje in valoare de aproape  3.000 euro !

Ce inseamna participarea la GPeC pentru un magazin online ?

  • evaluarea  prin 90 de criterii de jurizare
  • se confera marca de incredere TRUSTED pentru 1 an de zile
  • magazinele inscrise beneficiaza gratuit de contul “gold” la ClickTale timp de 1 luna,
  • participare gratuita la Conferintele Nationale de E-Commerce din 27 si 28 mai, in limita a 2 persoane/magazin
  • auditarea  in 2 etape diferite, se ofera rapoarte de evaluare
  • toate magazinele inscrise la GPeC beneficiaza de discount pentru participarea la Scoala de Vara

GPeC este cu siguranta cel mai mare si mai important eveniment de comert electronic din Romania, care de la an la an incurajeaza atat cresterea calitatii magazinelor online romanesti dar odata cu aceasta si  increderea clientilor in tranzactionarea platilor pe Internet!

Tu ai de gand sa faci o afacere de succes din magazinul tau online ? aplica la GPeC 2013 !

Postare înscrisa în campania – Incurajeaza magazinele online sa se inscrie la GPeC 2013 – o campanie organizata de Gala Premiilor eCommerce si BlogalInitiative.ro, cu sprijnul: evoMAG (www.evomag.ro); F64 (www.f64.ro/aparate-foto.html); ZorileStore (www.zorilestore.ro/tricouri).

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!