Inscrie-te in panelul MEDNET si poti castiga un premiu !

Inscrie-te in panelul MEDNET si poti castiga un premiu !

panelul MEDNET

MEDNET Marketing Research Center este o companie de cercetare de piata care desfasoara permanent diverse studii de piata online si pe teren. In scopul participarii la studiile noastre, va fi necesar sa va creati un profil prin raspunsul la cateva intrebari .  Furnizarea acestor informatii reprezinta o conditie pentru a fi inclus in panelul MEDNET.
Informatiile pe care le veti furniza sunt strict confidentiale si vor fi folosite doar in scopul prelucrarii lor statistice.

Care sunt beneficiile daca va inscrieti ?

• Veţi face parte dintr-o comunitate online de persoane cu acces la studii de piaţă actuale şi interesante;
• Vă veţi putea exprima opinia despre produsele şi serviciile de pe piaţa româneasca şi veţi contribui la îmbunătăţirea lor în folosul consumatorilor;
• Veţi avea şansa, la fiecare chestionar online completat, să câştigaţi premii în bani sau produse, fiecare studiu desfăşurat de MEDNET Marketing Research Center venind şi cu o tombolă cu premii;
• Nu în ultimul rând, veţi cunoaşte mai bine ce înseamnă market research şi cum contribuie acesta, prin contactul direct cu  dumneavoastră, consumatorul final, la îmbunătăţirea activităţii companiilor, a produselor şi serviciilor oferite  de acestea şi la cunoaşterea în profunzime a societăţii.

Scopul panelului online MEDNET Marketing Research Center

  • Crearea acestui panel are ca principal scop realizarea unei baze de date cu persoanele care sunt de acord să participe la viitoare sondaje online organizate de compania MEDNET Marketing Research Center.
  • Baza de date nou creată va conţine o serie de informaţii socio-demografice, printre care şi adresele de email ale respondenţilor. Informaţiile furnizate de respondenţi vor fi tratate cu maximă confidenţialitate, însemnând că nu vor fi divulgate unor terţe persoane ci vor fi folosite în scop intern de compania MEDNET Marketing Research Center (pentru invitaţii la sondaje şi analiză statistică). (vezi termeni şi condiţii )
  • Persoanele înscrise vor primi pe adresa de email declarată invitaţii la sondaje online desfăşurate de MEDNET Marketing Research Center. Fiecare sondaj online va fi însoţit de o nouă tombolă iar completarea chestionarelor primite pe email îi va înscrie la această tombolă.

Pentru a va inscrie si a participa la tombola cu premii intrati aici si raspundeti la cateva intrebari (nu dureaza mai mult de 2 minute)

Compania MEDNET Marketing Research Center este membră ESOMAR (The World Association for Research Professionals) și SORMA (Societatea Romana de Marketing și Cercetarea Opiniei Publice) fapt ce constituie o garanție în plus pentru calitatea serviciilor oferite.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!