INNA a fost anuntata oficial ca artist Atlantic Records

INNA a fost anuntata oficial ca artist Atlantic Records

INNA

INNA a fost anuntata oficial ca artist Atlantic Records printr-un comunicat trimis de reprezentantii casei de discuri din Statele Unite ale Americii. Totodata, acestia au oferit informatii despre lansarea urmatorului single al artistei, o colaborare cu J Balvin, unul dintre cei mai cunoscuti regaaeton rapperi din Columbia.

Single-ul se numeste “Cola Song” si va disponibil pe iTunes incepand cu 15 aprilie.

Producatorii acestei piese sunt TJR (a produs “Don’t Stop the Party” – Pitbull) si Axident (“Turn Up the Love” – Far East Movement), iar compozitorii sunt Breyan Isaac (a lucrat cu Flo-Rida, Pitbull) si Andrew Frampton (Westlife, Natasha Bedingfield, Garvin DeGraw). Inregistrarile au avut loc in studiourile Atlantic Records din Los Angeles.

Tot pe 15 aprilie, va avea loc lansarea videoclipului pentru piesa “Cola Song”, regizat de John Perez (Shakira, Jay-Z, Rihanna, Paul McCartney, Beyonce) cu care INNA a mai lucrat la “Caliente”, “WOW” si “In Your Eyes”. Filmarile au avut loc in Barcelona si Costa Rica.

“Cola Song” este unul dintre cele mai sexy videoclipuri pe care le-am filmat pana acum”, spune INNA. “Ma face sa ma simt increzatoare in mine, plina de energie, pregatita pentru o vara lunga si frumoasa. Sper ca toti fanii mei Club Rockers se vor bucura sa vada acest video si sunt sigura ca se vor distra ascultand piesa”.

In aceasta perioada, INNA se pregateste sa sustina concerte din nou in America Latina, cel de-al saselea turneu din cariera in San Salvador, Veracruz, Guatemala, El Paso, Tuxtla si Tobasco.

De curand, INNA a lansat un mic filmulet de prezentare, in care isi spune pe scurt povestea.

Considerata una dintre cele mai bune cantarete de dance din ultimii ani, INNA s-a remarcat ca fiind prima artista solo din Europa care a depasit 1 miliard de vizualizari pe YouTube, intrand astfel in elita superstarurilor internationale precum Rihanna, Lady Gaga, Eminem, Justin Bieber, Psy si Skrillex.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!