Incepe Triathlon Challenge Mamaia!

Incepe Triathlon Challenge Mamaia!

triathlon Challenge Mamaia

Incepe Triathlon Challenge Mamaia!

        Polar si PowerBar sustin cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est, „Triathlon Challenge Mamaia” care va avea loc pe 6-7 septembrie. Concursul vine cu un concept reinventat, cu un plus semnificativ de spectacol si siguranta, de competitivitate si distractie, de briza si viteza, si nu in ultimul rand cu premii substantiale pentru cei mai buni participanti ai competitie, in valoare de 10.00 de euro.

            Aflat la cea de-a cincea editie consecutiva, Triathlon Challenge Mamaia isi propune sa dea un suflu nou sportului de masa. Se va inota, pedala si alerga in cadrul unei competitii prietenoase, participantii avand ocazia sa isi testeze limitele, indemanarea si vointa.

            Probele sunt accesibile pentru oricine, indiferent de varsta si de pregatire: proba supersprint – 400m inot + 12 km ciclism + 2.5 km alergare; proba sprint & stafeta sprint – 750m inot + 18 km ciclism + 5 km alergare; proba olimpica & stafeta olimpica – 1500m inot + 36 km ciclism + 10 km alergare. Pe distanta sprint si pe cea olimpica, se poate concura si in echipa. Programul complet al zilelor de 6 si 7 septembrie este disponibil pe site, in pagina dedicata: http://www.trichallenge.ro/info-eveniment/program/. Traseul este unul nou: cel de alergare este separat de traseul probei de ciclism, pentru un plus de sigurata, confort si spectacol. Zona de tranzitie si de finish sunt mai spatioase, iar spectatorii si fanii vor avea un loc special amenajat pentru incurajari si fotografii.

            Anul acesta, peste 700 de participanti vor lua startul Triathlon Challenge Mamaia, de la copii pana la varstnici, atleti de la federatii internationale, oameni din media, mari sportivi din tara, directori de multinationale si companii mari si mijlocii, dar si 4 echipe de bloggeri din toata tara. Acestia pot castiga premii in valoare este peste 10.000 Euro, din care premii cash in valoare de 5.000 Euro si premii in produse, printre care PowerBar si patru ceasuri Polar CS 500.

            Dotat cu un senzor care masoara viteza, distanta, cadenta, altitudinea si ritmul cardiac, ceasul Polar CS500 este alegerea ideala pentru cei care vor sa obtina un feedback complet dupa o sesiune de ciclism. Computerul ceasului poate fi setat in asa fel, incat sa inceapa sa inregistreze date, in clipa in care rotile bicicletei incep sa se inavarta, ceea ce il face foarte util. Meniul de navigatie este usor de folosit. Astfel, poti alege saprimesti in timp real date despre ritmul cardiac, distanta parcursa si viteza, in mod simultan. In plus, ceasul se poate conecta pe platforma www.polarpersonaltrainer.com, unde iti poti tine un jurnal al performantelor tale.

Produsle PowerBar si ceasurile Polar sunt importate de compania Living Well si sunt comercializate in magazinele Intersport, sali de fitness si on-line pe  www.polar.com/ro

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!