Incepe primavara alaturi de PACT

Incepe primavara alaturi de PACT

PACT

PACT by Leo Iorga & Adi Ordean – adica Leo Iorga (lead vocal), Adrian Ordean (chitara), Cristi Iorga (tobe, voce), Marian “Lacke” Mihailescu (bass, voce) si Alex Ardelean (chitara)  – continua seria de concerte  Rock Love duminica, 10 martie, la Brasov, cand vom sarbatori ziua lui Adi Ordean in “Times Pub”.

Dupa 16 ani, Leo Iorga si Adrian Ordean canta din nou impreuna, aducand in atentia fanilor hituri cunoscute din perioada 1988-1996, compuse de Adrian Ordean si lansate de Leo Iorga, dar si piese noi, de pe albumul care va aparea curand!

Acest duo care a facut legenda in rock-ul romanesc in perioada in care a cantat in Compact a revenit pe scena, “dupa ani si ani”, oferind o adevarata revelatie in muzica de gen.

” Concertul de la Brasov este special pentru noi, nu doar pentru ca vom canta alaturi de prietenii de aici piese care ne-au consacrat si piese noi, care vor fi incluse pe noul album, ci si pentru ca va fi chiar de ziua lui Adi Ordean, il vom sarbatori impreuna. Am cantat piesele lui Adi ani la rand. Acum a revenit pe scena si sunt fericit ca a facut-o alaturi de mine si de colegi nostri. Adi Ordean e genial, eu il consider cel mai bun chitarist, el exceleaza si in calitate de compozitor.O spun eu, pentru ca el e foarte modest. Imi doresc sa fim alaturi pe scena mult timp de acum inainte”, a declarat Leo Iorga.

Muzica rock de calitate revine! Va asteptam la un concert pe care cu siguranta vi-l veti aminti, trupa PACT by Leo Iorga & Adi Ordean urmand sa va ofere un show marca Rock Love, presarat cu surprize!

Pentru acreditari, reprezentantii presei sunt rugati sa contacteze:

Florenta Marin, impresar – e-mail florentamarin@yahoo.com, telefon 0723.566.859

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!