În doi pe patru roți la Polus Center

În doi pe patru roți la Polus Center

Polus Center

Cluj-Napoca, 01 noiembrie 2013 – Polus Center Cluj și Napoca Rally Academy le-au pregătit clujenilor o nouă provocare. Cuplurile pasionate de arta șofatului sunt așteptate să concureze împreună, la cea mai haioasă competiție auto – „În doi pe patru roți”. Echipajele vor demonstra măiestria la volan și vor avea șansa de a câștiga cursuri de conducere defensivă puse la bătaie de Napoca Rally Academy.
După succesul competiției „Volanele revin la modă” dedicată exclusiv reprezentantelor sexului frumos, Polus Center și Napoca Rally Academy le-au pregătit clujenilor un nou concurs inedit dedicat de această dată cuplurilor.

Fie că sunt soț/soție sau prieten/prietenă, cuplurile sunt așteptate să demonstreze măiestria la volan, în cadrul competiției auto – „În doi pe patru roți”, ce va avea loc pe 9 noiembrie 2013, la Polus Center.
Echipajele vor parcurge contra-cronometru cu autoturismele proprii, un traseu special amenajat și delimitat cu jaloane, vor efectua parcări contra timp și la final, în cadrul probei pentru departajare vor avea de schimbat roata unui autoturism NRA de școală.

Cuplurile ce vor obține cele mai bune rezultate vor câștiga cursuri de conducere defensivă oferite de Napoca Rally Academy și multe alte premii surpriză.
„În raliuri colaborarea dintre pilot și copilot este extrem de importantă pentru a obține rezultate. Și de aici s-a născut ideea acestui concurs inedit pe care-l organizăm împreună cu cei de la Polus Center. De abia aștept să văd cum se vor înțelege cuplurile atunci când sunt sub presiune și sunt sigur că va fi o distracție plăcută pentru toată lumea”, a declarat Marco Tempestini, pilotul echipei Napoca Rally Academy.
Înscrierile se fac online, în perioada 31 octombrie – 6 noiembrie, pe adresa de e-mail office@napocarallyacademy.ro în limita a 40 de echipaje și la Polus, în ziua evenimentului, pentru completarea locurilor până la limita maximă de 80 de echipaje.

Cuplurile care se înscriu pe e-mail trebuie să menționeze numele complet, data nașterii, datele din permisul de conducere al fiecărui membru și intervalul orar la care doresc să concureze (între orele 10:00-12:30 sau între orele 12:00-15:30). Numărul maxim de echipaje înscrise online este de 15 pentru concursul din intervalul orar 10:00-12:30 și de 25 de echipaje pentru concursul din intervalul orar 12:00-15:30.  Mai multe detalii despre eveniment și regulamentul competiției se găsesc pe www.poluscentercluj.ro

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!