Imprimanta de buzunar LG Pocket Photo, o minune necesara

Imprimanta de buzunar LG Pocket Photo, o minune necesara

LG Pocket Photo

Am vazut deja aceasta minune la un om din Social Media, am zis ca nu e reala, dar era cat se poate de reala si calitatea fotografiilor extraordinara. Ce bine mi-ar fi stat cu o imprimanta de buzunar, mai ales ca sunt un impatimit al fotografiei, merg saptamanal la o multime de evenimente si unde mai pui ca smartphone-ul meu este tot LG deci ar fi dragoste la prima vedere si pentru telefonul meu.

Sincer ar fi un castig si pentru cei de la LG, reclama sufletul comertului nu? cum ar fi la evenimentele unde merg sa scot din buzunar imprimanta LG Pocket Photo si toata lumea sa ramana cu gura cascata, evident urmeaza intrebarile, de unde e? cat costa ? merita ? si tot asa.

Acum sincer daca as da timpul inapoi mi-as fi dorit aceasta imprimanta intr-o zi de 21 septembrie, si voi cei apropiati nu radeti, nu din cauza ca este ziua de nastere in aceasta zi, ci pentru ca in aceeasi zi de toamna eu si iubita mea ne-am logodit si ma gandesc cum ar fi mers pe langa cuvintele “vrei sa sarbatoresti alaturi de mine pentru restul vietii aceasta zi speciala? ”  sa dau print la cateva cadre emotionante si sa facem un album frumos si totul numai datorita fotografiilor realizate cu imprimanta LG Pocket Photo. Insa mai este inca timp sa realizez acest lucru.

Cateva date despre imprimanta LG Pocket Photo :

  • greutate de doar 215 grame
  • dimensiuni de 72 x 120 x 24 mm,
  • unul dintre cele mai mici şi mai uşoare dispozitive pentru printat fotografii de pe piaţă
  •  pozele printate cu LG Pocket Photo au dimensiuni de 5,1×7,6 cm (2 x 3 inci),

Pentru cei care doresc sa afle mai multe detalii despre aceasta minune numita LG Pocket Photo  puteti accesa site-ul  www.lg.com/ro acolo gasiti tot ce trebuie sa stiti !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!