Ia-ti bicicleta si vino la Mission Colors : Bike Challenge

Ia-ti bicicleta si vino la Mission Colors : Bike Challenge

 Bike Challenge

In Saptamana Nationala a Voluntariatului, ia-ti bicicleta si vino la Mission Colors : Bike Challenge

 Voluntarii Colors provoaca brasovenii la o noua misiune colorata, care va incepe sambata, 18 mai, de la ora 11, din Centrul Civic (punct inchiriere biciclete). Mission Colors se afla la editia a III-a.

 Mission Colors: Bike Challenge se va desfasura pe biciclete, brasovenii fiind invitati sa descopere puncte si obiective mai mult sau mai putin cunoscute din oras, sa indeplineasca misiunile, imortalizandu-si succesul cu aparatul foto si sa treaca de probele voluntarilor, demonstrandu-si cunostintele de voluntariat.

 Doritorii trebuie sa aiba bicicleta, aparat foto si sa cunoasca regulile de mers pe bicicleta in oras. Se pot inscrie individual sau in echipa, pana in ziua de dinaintea misiunii pe site-ul www.plinideidei.ro, sectiunea inscrie-te, taxa de participare fiind de 10 lei/persoana. Nu uita sa ne urmaresti pe www.facebook.com/asociatiacolors pentru informatii actualizate.

 “Editia din mai promoveaza activitatile outdoor de petrecere a timpului liber, indiferent de varsta, miscarea pe bicicleta si voluntariatul comunitar.” au declarat voluntarii Colors, membrii ai echipei de organizare.

 Saptamana Nationala a Voluntariatului se afla la editia a XII-a si se desfasoara anul acesta sub sloganul “Voluntariatul ne adduce impreuna”, fiind un eveniment coordonat de Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat impreuna cu centrele de voluntariat din Romania, partenerii locali si VOLUM – Federatia Organizatiilor care sprijina Dezvoltarea Voluntariatului in Romania.

 Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati pe as_colors@yahoo.com sau telefon 0745-052151.

 Eveniment organizat de Asociatia Colors in cadrul proiectului “Move it!” finantat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret in Actiune, Actiunea 2 Serviciul European de Voluntariat, in parteneriat cu Reteaua CAN.

 Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a face fata provocarilor vietii actuale, implementand proiecte educationale si de voluntariat pentru timpul liber si vacante, destinate copiilor, tinerilor si varstnicilor din Brasov si Sibiu. Mai multe gasiti pe www.plinideidei.ro.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!