Hercules Trophy – competitia corporate, acum si in Romania

Hercules Trophy – competitia corporate, acum si in Romania

A ajuns faimoasa drept cea mai cool competitie corporate din lume, iar acum ajunge si in Romania. Mai exact, la Bucuresti, care va gazdui pe 16 iunie prima editie Hercules Trophy. Startul inscrierilor a fost dat, iar companiile interesate sa participe se pot inscrie pe  herculestrophy.ro

Formula presupune inscrierea unor echipe formate din cate 7 membri. Acestea vor sustine 12 probe sportive adaptate la nivel de amatori si la diferite tipuri de efort fizic care implica, la pachet, distractie si miscare. Fiecarui participant i se cere sa gandeasca, sa actioneze si sa performeze, in primul rand, in echipa, apoi individual.

„Hercules Trophy este un mix unic de sport, distractie, networking si petreceri si totul se intampla in Satul Hercules Trophy: energia echipelor din competitie, celebra Ceremonie de deschidere si after party-ul. Este o experienta unica atat pentru participanti, cat si pentru colaboratori, chiar si pentru membrii familiei. Nu e o intrecere sportiva care sa necesite o pregatire specifica, nu conditia fizica este importanta, ci spiritul de colegialitate, acel team work despre care se tot vorbeste in companii. Important e ca vibratia emotionala creata de eveniment continua sa-si produca efectul si dupa incheierea activitatii atat asupra echipei, cat si a individului”, a explicat Eliza Pisica, project manager Hercules Trophy Romania.

Lansata de belgieni, in urma cu  18 ani, Hercules Trophy a devenit in scurt timp competitia de networking corporate cu cea mai rapida crestere din intreaga lume, fiind un excelent model de promovare a valorilor sportive, de colegialitate si de loialitate fata de organizatie. Anual, sute de companii din Europa, SUA, Asia si Africa participa la Hercules Trophy.

Povestea celei mai cool competitii de pe planeta a inceput in 1999, cand antreprenorul belgian Yves Vekemans si colegii sai au pus la punct o formula prin intermediul careia angajatii pot lega legaturi puternice intre ei. Dandu-si seama ca tocmai activitatile sportive sunt pretextul perfect spre un obiectiv comun, ei au creat o intrecere intre companii pe care au numit-o Hercules Trophy.  Renumele de cea mai tare competitie corporate de pe planeta  i se datoreaza si faptului ca 91% dintre participanti doresc sa revina in anul urmator.

Din aceasta vara, Romania intra pe harta tarilor care organizeaza intrecerea dedicata angajatilor din companii, dar si familiilor acestora.

Universum Events este compania care a obtinut licenta Hercules Trophy in Romania si care va organiza competitia din 16 iunie 2017.

Iata cum arata distractia la care vor participa, in 16 iunie, peste 100 de echipe din Romania  http://bit.ly/2ngmnVu

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!