Halloween la Coresi

Halloween la Coresi

Halloween Coresi

 Weekendul acesta, intră în spiritul de Halloween la Coresi. Pe 31 octombrie şi 1 noiembrie te aşteaptă activitati tematice, personaje misterioase şi cele mai reuşite decoratiuni adunate în acelaşi loc. Vino costumat şi dă startul unui weekend îngrozitor de distractiv!

Sâmbătă şi duminică, speriosul Scooby, Vrăjitoarea şi alte personaje care mai de care mai înfricoşătoare te surprind la fiecare pas! Vino să-i întâlneşti pe aleile din Coresi şi te vor răsplăti cu un voucher pentru o plimbare gratuită cu trenuletul, decorat în culori de Halloween!

Sâmbătă la 11:30 eşti invitat la un spectacol de teatru de păpuşi la scena Coresi alături de Valiza cu Teatru, iar duminică între orele 14:30-16:30, Sezătoarea este locul potrivit pentru confecționat fantome, vrăjitoare şi dovleci handmade în cadrul atelierului pentru copii şi părinți!

Tot sâmbătă, Asociatia Alma Terra vine pe scena Coresi între orele 16:30-19:00 cu un spectacol cu aripi, umor şi tradiții româneşti specifice acestei perioade! Îngerii şi veselia readuc copilăria – un spectacol atât pentru copii, cât şi pentru adulți” este o alternativă luminoasa la Halloween, plină de viață şi culoare, umor de calitate, jocuri şi tradiții sănătoase româneşti pline de savoare.

Duminică, nu trebuie să ratezi spectacolul de teatru pentru copii “Prâslea cel Voinic şi merele de aur”, în interpretarea actorilor de la Alma Terra. Dedicată copiilor dar captivantă şi pentru părinți, piesa atrage numeroşi spectatori la fiecare reprezentație şi îți este oferită gratuit în acest weekend la Coresi Shopping Resort!

Dă-ți frâu liber imaginației şi îndrăzneşte să intri în atmosfera surprinzătoare de Halloween de la Coresi!

Pentru mai multe detalii, accesaţi:

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!