Hai la Social Media Summer Camp 2013 !

Hai la Social Media Summer Camp 2013 !

Despre Social Media Camp am mai discutat si in alte randuri, nu stiu cum se face ca de fiecare data s-a suprapus cu alte evenimente la care sunt invitat de mai bine de jumatate de an si la care am confirmat. Ce as putea mai mult decat sa dau o mana de ajutor si sa raspandesc vestea despre Social Media Summer Camp ce se va desfasura in perioada 4-7 iulie la Paraul Rece.

De ce m-as duce eu la Social Media Camp?

Ce intrebare, hai sa va dau cateva motive:

  •  Pentru ca Social vine de la a socializa si mie imi place sa cunosc oameni noi, oameni mai mult sau mai putin cunoscuti in Social Media
  •  Aici vei invata timp de 3 zile cele mai bune strategii de marketing social media prin workshopurile si training-urile programate de organizatori.
  •  Sunt sigur ca ti-ar place sa iti vezi numele alaturi de cateva nume deja cunoscute in Social Media cum ar fi Manafu, Victor Kapra sau Chinezu.

Ce zici te-am convins ca trebuie sa petreci un weekend la Paraul Rece la Social Media Summer Camp? Daca da atunci esti la un click distanta de locul tau, intra pe http://www.bizforum.ro/smsummercamp/ si ocupa-ti locul din timp.
Si daca tot mergeti vreau si un feedback despre cum a fost, clar ? hai s-avem o zi buna!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!