Gala Premiilor e-Commerce sau cum sa ai un magazin online de succes!

Gala Premiilor e-Commerce sau cum sa ai un magazin online de succes!

Gala Premiilor e-Commerce

Ce inseamna sa ai un magazin online si sa fie si o afacere de succes ? Daca nu ai aflat inca desi ai de ceva vreme un magazin online cu siguranta trebuie sa prinzi un loc la Gala Premiilor e-Commerce care se va desfasura pe durata a 7 luni, inscrierile au inceput din 26 aprilie si se vor incheia pe 31 mai, deci nu mai este mult.

Gala Premiilor e-Commerce va aduce magazinelor online inscrise conferinte, consultanta, cursuri de specializare, cei mai buni specialisti in domeniu, beneficiezi de o analiza corecta si amanuntita a afacerii tale in urma caruia afli care sunt punctele tale forte si care sunt punctele tale slabe.

Ce inseamna mai concret Gala Premiilor e-Commerce ?

A opta editie a Galei Premiilor e-Commerce este defapt un etalon al pietei online romanesti si este destinat celor care au un magazin online si vor sa stie cum pot face din acesta un real succes, chiar si cei care cred ca au deja un magazin online de succes pot lua parte la Gala pot paria ca veti invata lucruri noi, poate nesemnificative pentru voi dar importante pentru un magazin online.

  • Cateva dintre beneficiile Galei Premiilor e-Commerce :
  • Participare gratuita la conferintele nationale de e-Commerce
  • Primiti gratuit marca de incredere TRUSTED
  • Ai parte de o analiza complexa a magazinului tau online
  • Timp de jumatate de an magazinul tau este atent urmarit de catre cei mai buni specialisti in domeniu
  • Primesti rapoartele de analiza si poti discuta cu specialistii obtinand ponturi pentru magazinul tau online

Si lista de beneficii poate continua, insa am sa va las pe voi sa cititi aici toate beneficiile participarii la Gala Premiilor e-Commerce.  Mi-ar fi placut sa iau parte la aceasta Gala chiar daca nu am un magazin online sunt multi detinatori de magazine online care nu stiu sa isi gestioneze corect afacerea online si sa o faca sa creasca in ochii clientilor, v-ati prins ca fix din acest motiv Gala Premiilor e-Commerce a ajuns deja la a opta editie si multi detinatori de magazine online au invatat destule trucuri care le-au adus un succes garantat, deci ce mai stati pe ganduri , uite aici va puteti inscrie competitie/inscrie-te-la-gpec-2013 ! Succes

Postare înscrisa în campania – Incurajeaza magazinele online sa se inscrie la GPeC 2013 – o campanie organizata de Gala Premiilor eCommerce si BlogalInitiative.ro, cu sprijnul: evoMAG (www.evomag.ro); F64 (www.f64.ro/aparate-foto.html); ZorileStore (www.zorilestore.ro/tricouri).

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!