Gabriel Oprea Jr a defilat in tinute TRENDS la Cluj

Gabriel Oprea Jr a defilat in tinute TRENDS la Cluj

TRENDS la Cluj

Gabriel Oprea Jr a defilat in tinute TRENDS la Cluj

Sambata seara, la hotelul City Plaza din Cluj, a avut loc prezentarea de moda TRENDS by Adina Buzatu, care a incununat participarea stilistului la targul de nunti “Nunta la Palat”. Printre modelele care au purtat tinute de ceremonie pe catwalk s-a aflat si tanarul Gabriel Oprea, nimeni altul decat fiul vicepremierului Gabriel Oprea. Stilistul Adina Buzatu nu a stiut cine este atunci cand l-a selectat, motivul care a determinat-o sa-l aleaga fiind dorinta si ambitia acestuia. “Persoana de la agentie mi-a spus ca a facut eforturi considerabile sa ajunga model, a facut mult sport si a tinut dieta, ceea ce m-a impresionat. Mai rar vezi la tinerii de astazi atata determinare pentru a realiza ceva. Tarziu am aflat ca tatal lui este in Guvern. Oricum nu ar fi contat, daca nu se incadra in cerintele mele, nu l-as fi selectat. Pot spune ca s-a descurcat foarte bine pentru debut. Ne-am bucurat si de un public foarte cald, cum am avut de fiecare data la Cluj, oras pe care il ador”, a declarat Adina Buzatu.

Stilistul a participat timp de trei zile la cel mai cunoscut targ de nunti din partea de nord a tarii, “Nunta la Palat”, organizat in conditii excelente la Muzeul de Arta. Ea a fost invitata de organizatori sa taie panglica inaugurala alaturi de primarul Clujului, Emil Boc. Intalnirea cu edilul a prilejuit si o scena simpatica. Observand ca nu stia ce sa faca cu bucata de panglica taiata, Adina i-a sarit in ajutor si i-a impachetat fasia de matase ca pe o batista aranajandu-i-o la buzunarul de la piept. In timpul turului, Emil Boc a spus ca ii plac atat de mult tinutele de miri incat s-ar casatori in fiecare an, dar, atentionat de Adina Buzatu asupra faptului ca afirmatia sa lasa loc speculatiilor,  arevenit precizand ca de fiecare data cu aceeasi femeie, sotia lui. (Credit foto: imagica.ro )

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!