Future of Media – Care va fi lumea digitala pentru 2016?

Future of Media – Care va fi lumea digitala pentru 2016?

Future of Media

A ramas mai putin de o saptamana pana la Future of Media 2015, iar ceea ce caracterizeaza universul media este, asemenea mediului online, dinamismul.

A treia editie va aduce in prim plan specialisti din media, advertising, marketing, e-commerce, dar si tendintele care vor defini lumea digitala in anul 2016, de aceea avem rugamintea sa ne ajuti in promovarea evenimentului catre comunitatile online.

speakeri Future of Media 2015

Vor fi persoane intersate de media si digital care nu pot ajunge insa doresc sa fie informati si prezenti, cel putin virtual, de aceea Future of Media va fi transmis live online, un link in acest sens urmand a fi disponibil pe site-ul evenimentului, precum si coduri embed pe care le pot utiliza bloggerii, sau orice publicatie online.

Atat prima, cat si a doua editie au relevat tendinte si instrumente utile, iar impreuna cu vorbitorii conferintei se va aborda in cadrul a 3 sesiuni contextul si principalele evenimente care au caracterizat anul 2015, cele mai noi idei din advertising, trenduri in consumul media, dar si tehnologiile si modul in care aduc dinamism mediului online.

Eu mi-am pregatit cartile de vizita si ma pregatesc de o noua intalnire cu univerul media… Future of Media, pentru lista vorbitorilor, program, inscrieri sau alte detalii puteti intra pe www.futureofmedia.ro

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!