Fotografia – doar eu si aparatul meu !

Fotografia – doar eu si aparatul meu !

 

Pasionat de fotografie … pai DA … cam sunt as spune eu … Cum a inceput … incet, timid si nesigur …insa dupa cateva flash-uri si cateva cadre …hmmm imi place …vreau mai mult .

Si uite asa m-am trezit plecand de pe acasa si hoinarind pe dealuri si pe strazi in cautarea de subiecte si evident de a hrani ochiul meu critic, pretentios  dar si un radar de culori .

Hoinarind asa pe ploaie, frig si soare am castigat prima mea camera foto la un concurs foto in compania unde lucram …imi aduc aminte si tema …iarna … nu ma dau in vant dupa iarna prea mult, dar nici dupa vara …eu iubesc toamna …si ea pe mine …deci am umblat cateva ore pe cateva grade …pe jumatate inghetat am ochiul meu pretentios a gasit o poienita si un arbore ratacit in mijlocul poienii … imi inspira singuratate …trist acolo in mijlocul poienii si singur …dar pentru mine avea valoare …era ceva …era altceva …simteam ceva .

Nu pot spune acelasi lucru despre colegii mei care m-au luat in ras cand au vazut poza ” ce e ma cu buturuga asta in mijlocul dealului” …calm am spus doar … trebuie sa intelegeti un pic artistic fotografia si i-am lasat in pace.

Dupa 2 saptamani aveau sa imi dea dreptate …castigasem premiul 1  …deci cine mai rade ?

Timpul a trecut si am zis sa trec si eu la ceva semi-profesional … lucrasem un pic cu un Sony DSLR si mai mai ca ma indragostisem de el, asa ca …mi-am luat unul sa il am numai pentru mine … si pasiunea asta a crescut in timp iar odata cu trecerea timpului simt acum ca trebuie sa trec mai departe …asa ca cat de curand o sa va fac cunostinta cu noul meu prieten …Nikon .

Intre timp studiez bine piata, chiar recent am gasit un magazin online pentru pasionatii de fotografie www.market-photo.com au chiar si pagina de facebok , asta daca vreti sa fiti la curent cu noutatile o puteti face aici  https://www.facebook.com/MarketFoto sau chiar si aici https://twitter.com/MarketPhoto .

Ce mi-as lua eu de acolo din magazin ? sa va spun sa nu va spun … au un concurs si poti castiga un voucher de 1400 de RoN, de care sincer mi-as achizitiona un Kit blitzuri studio Quantuum SQ-201 – 2x 200Ws , iar de restul cateva accesorii care nu ar trebui sa ii lipseasca unui fotograf . Ce pot sa spun …mult succes tuturor, va las in compania a cateva fotografii surprinse de ochiul meu.

[oqeygallery id=76]

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!