Ce filme rulează la cinema în Brașov săptămâna aceasta

Ce filme rulează la cinema în Brașov săptămâna aceasta

 

O noua săptămână a trecut ceea ce înseamnă o nouă repriză de filme la Cinema One Brașov, am primit cu drag recomandările voastre și probabil voi merge să văd Black Panther, până atunci iată ce filme rulează în perioada 23 februarie – 01 martie 2018 la cinema în Brașov.

Anul acesta primăvara va fi anunțată la Cinema One Brasov de încântătoarea voce a Andrei Gogan!

Data: 4 Martie 2018
Locul: Cinema One Brasov, Sala 1
Ora: 11:00
Bilete: 50 lei/persoană
Surpriza: După concert, Andra Gogan va oferi spectatorilor o sesiune de autografe la Hangar One.

Andra Gogan este actriță, cântăreață, vlogger și voice-over română.

Andra Gogan cântă de la vârsta de 3 ani, iar numele său este scris de două ori în Cartea Recordurilor. Andra a intrat în Cartea Recordurilor împreună cu fratele său, Răzvan Gogan, pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” (3 ore și 20 minute – 55 melodii) și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil” (16 albume).

Printre proiectele la care a luat parte se numără producția Disney „Doctorița Plușica” și „Sofia Întâi” la care a dublat în limba română.

Cinema One Brașov a lansat aplicația mobilă Cinema One, ce îți aduce acces constant la informațiile contului tău și posibilitatea de a verifica statusul rezervărilor și comenzilor, direct de pe telefonul tău mobil. Cu ajutorul aplicației, poti să îți faci rezervare la ce film dorești, să cumperi bilete, să iți confirmi rezervarea (dacă te afli în aria perimetrală a cinematografului) sau să îți anulezi rezervarea făcută.

De asemenea, ai posibilitatea de a-ți salva locația mașinii, ca sa o găsești mai usor în parcare și multe altele. Descoperă nenumăratele beneficii pe care ți le-am pregătit!

***

Despre promotiile si preturile de la Cinema One Brasov puteti citi aici, de asemenea informatii complete despre programul filmelor care ruleaza in aceasta saptamana la Cinema One Brasov puteti regasi pe cinemaone.ro/program

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!