Filme online… pe HBO GO și Netflix

Filme online… pe HBO GO și Netflix

A trecut Craciunul, insa avem inca sarbatorile de iarna, de sfarsit de an. In timp ce unii dintre noi s-au intors la birou pentru ultimele zile de munca pe 2017, unii dintre noi lenevim acasa si butonam telecomanda televizorului. Nu are rost sa mai explicam ca nu prea ai ce sa vezi in perioada asta la TV, aceleasi filme de ani de zile repetate la nesfarsit cum este si Singur acasa.

Insa tehnologia a avansat si avem si noi servicii precum Netflix sau HBO GO unde poti sa te apuci linistit de binging, mai pe scurt filme nelimitat fie noapte sau zi.

Insa si aici avem ceva provocari, serviciul Netflix a adus in Romania doar anumite filme sau seriale comparabil cu acelasi abonament in afara tarii, insa nu ma plang sunt destule filme si seriale acolo, de exemplu eu nici acum nu am vazut seria Game of Trones, am asistat la cateva episoade accidental, e bun, insa nu ma atrage atat de mult incat sa ma lipesc de canapea, sau cel mai probabil sunt un client de filme simple nu de seriale.

HBO GO este chiar ok, avand in vedere ca niciodata nu ma potriveam cu programul HBO, nu imi mai fac griji pot sa vad filmele din program oricand doresc. Si aici am parte de provocari, de putin timp a fost lansata noua aplicatie HBO GO, care intr-adevar pare schimbata. Totusi cu noua aplicatie daca o rulez pe televizorul meu smart Samsung am parte de sacadari si intreruperi, adica nu ma pot uita la film linistit si destul de enervant.

Am luat pe rand posibilele cauze, routerul wi-Fi, am verificat semnalul sa fie ok, m-am gandit ca are o problema televizorul asa ca a incercat pe alt televizor, generatie mai noua, apoi m-am gandit ca in momentul cand apar problemele sa trec pe Netflix, culmea ca acolo nu am deloc probleme, deci voi ce concluzie trageti? eu cred ca noua aplicatie mai trebuie optimizata putin, totusi aceste verificari m-a facut sa imi comand un nou router mai bun.

Pentru filme noi noute, trec strada si dau o fuga la Cinema One, voi unde si cum va uitati la filme de sarbatori?

Photo by portalgda on Visual hunt / CC BY-NC-SA

 

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!