Filme la Cinema One Brașov

Filme la Cinema One Brașov

Iată programul Cinema One pentru urmatoarea perioadă + grafica unei noi campanii ce se desfășoară în fiecare JOI.

MOVIE WITHA BABY- este o campanie ce se adresează parinților care doresc sa vină la film alături de cei mici, lumina ambientală din sală fiind funcțională pe toata durata filmului, iar sonorizarea diminuată.  Campania este disponibilă copiilor până în 12 ani, iar prețul unui bilet este de 12lei. Filmul din saptămâna ce urmează este Albinuta Maya 2 3D dublat.

Locul cărților nu este la GUNOI. Vino miercuri, 16 mai, în restaurantul Sushi YA și DONEAZĂ cel puțin o carte, savurează o limonadă proaspătă și un desert, iar noi ne luăm angajamentul să te servim cu cel mai delicios sushi din Brașov!

Cărțile donate de tine și prietenii tăi vor ajunge în cadrul proiectului Dă viață cărții tale, iar mai apoi vor completa colecțiile mai multor biblioteci din România și Republica Moldova!

În plus, ai ocazia să participi la tombolă și poți câștiga:
– o masă în restaurantul nostru în valoare de 100 de lei
– o invitație de două persoane la Cinema One Brasov
– un batic de mătase pictat manual, marca Mandala matase + Cartea „Reiki – Universul te iubește”, scrisă de Simon Eniko.

Participarea la eveniment se face numai pe bază de rezervare!
Sună ACUM: 0724 636 292
______________________________________________________
Astfel, ne dorim să tragem un semnal de alarmă cu privire la cărțiile care ajung la gunoi sau stau pline de praf prin biblioteci, beciuri sau chiar poduri!
„O bibliotecă depăşeşte orice alt lucru pe care o comunitate poate să-l facă în beneficiul oamenilor ei. Este un izvor nesecat în deşert.”– Andrew Carnegie.

Un eveniment: Sushi YA
Cu sprijinul: Dă viață cărții tale; Cinema One Brasov; Mandala matase

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!