Filme la Cinema One Brașov

Filme la Cinema One Brașov

 

Primăvara bate într-un final la ușă deci e timpul de o plimbare în oraș, un fresh la o terasă, poate chiar un prânz și după merge numai bine o relaxare la film.

Lacul Lebedelor pe 29 iunie!

Baletul Regal prezinta o noua productie a baletului clasic magnific al lui Ceaikovski, cu o coregrafie suplimentara de Liam Scarlett si design de John Macfarlane.
Lacul lebedelor a avut un rol deosebit in repertoriul baletului regal din 1934. In timp ce ramane credincios in textul lui Petipa-Ivanov, Scarlett va aduce lume noua la realizarea acestui balet clasic, in colaborare cu designerul sau pe termen lung, John Macfarlane.

Printul Siegfried isi incearca norocul intr-un card de lebede in timpul vanatorii. Cand o lebada se transforma intr-o femeie frumoasa, Odette, e fermecat. Dar ea se afla sub o vraja care o tine captiva, permitandu-i sa-si recastige forma umana doar noaptea.

“Lacul lebedelor” a fost prima partitura de balet al lui Ceaikovski. Avand in vedere statutul sau de astazi, cel mai bine iubit si cel mai admirat dintre toate baletele clasice, este poate surprinzator faptul ca, la premiera sa in 1877, acest spectacol nu a avut succes. Datorita productiei lui Marius Petipa si a lui Lev Ivanov din 1895, “Lacul lebedelor” a devenit un spectacol de referinta si nu numai al baletului, ci si a culturii populare. Succesul este asigurat nu numai de muzica sublima al lui Ceaikovski, ci si de contrastele coregrafice dintre scenele palatului regal al lui Petipa si scenele lirice ale lacului create de Ivanov.

 

 

Cinema One Brașov a lansat aplicația mobilă Cinema One, ce îți aduce acces constant la informațiile contului tău și posibilitatea de a verifica statusul rezervărilor și comenzilor, direct de pe telefonul tău mobil. Cu ajutorul aplicației, poti să îți faci rezervare la ce film dorești, să cumperi bilete, să iți confirmi rezervarea (dacă te afli în aria perimetrală a cinematografului) sau să îți anulezi rezervarea făcută.

De asemenea, ai posibilitatea de a-ți salva locația mașinii, ca sa o găsești mai usor în parcare și multe altele. Descoperă nenumăratele beneficii pe care ți le-am pregătit!


Despre promotiile si preturile de la Cinema One Brasov puteti citi aici, de asemenea informatii complete despre programul filmelor care ruleaza in aceasta saptamana la Cinema One Brasov puteti regasi pe cinemaone.ro/program

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!