Feeric Fashion Days 2015 – start inscrieri designeri, acreditari presa si fotografi

Feeric Fashion Days 2015 – start inscrieri designeri, acreditari presa si fotografi

Feeric Fashion Days 2015

O singura data pe an Sibiul si mai nou si Alba Iulia devin capitala modei timp de cateva zile. Vorbim de Feeric Fashion Days, o feerie a modei care este in acest an la editia numarul VIII.

E greu sa va redau in cuvinte frumusetea si magia acestui festival de moda care a ajuns sa fie laudat in lumea modei internationale. Alaturi de echipa lui de profesionisti, Mitichi, omul care reprezinta inima acestui festival, a realizat lucruri care pe mine ma fac sa fiu mandru de el.

La ultimele 3 editii am fost prezent la Sibiu, orasul meu de suflet, pentru a aduce feeria modei mai aproape de voi prin blogul meu, sper ca si in acest an voi primi acreditare de a lua parte la Feeric Fashion Days, acest show magnific al modei care va transforma pentru cateva zile Sibiul, dar si Alba Iulia, intr-o capitala fashion, locul unde se vor intalni designeri renumiti autohtoni si din afara tarii, bloggeri, jurnalisti, fotografi.

Anul trecut pentru prima oara in istoria FFD, a fost organizata si prima editie la Alba Iulia, lucru care nu inseamna decat ca Feeric Fashion Days a trecut la un alt nivel si este unul din cele mai mari festivale de moda din tara si din Europa de Est.

Nu este o pacaleala, in acest an pe 1 aprilie au inceput inscrierile designerilor care pot opta pana in 30 aprilie 2015 pentru 3 variante de show, Individual Show, Feeric Venue Show sau Gala Show, de asemenea trebuie mentionat faptul ca ordinea inscrierii determina si ordinea de distributie a show-urilor. In mai putin de 5 zile de la startul inscrierilor exista deja 8 designeri inscrisi la FFD. Pentru inscrieri designerii pot accesa urmatorul link http://www.feeric.ro/application-form .

De asemenea incepand din data de ieri 17.04.2015 jurnalistii, bloggerii si fotografii pot aplica la sesiunea de acreditari pentru editia a 8-a a Feeric Fashion Days la urmatoarea adresa www.feeric.ro/accreditations/ .

Detalii despre Feeric Fashion Days, program si designeri gasiti pe www.feeric.ro.

Credit foto de articol: Sebastian Marcovici .

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!