Feeric Fashion Days 2013 are aplicatie pentru smartphone

Feeric Fashion Days 2013 are aplicatie pentru smartphone

Feeric Fashion Days 2013

Incepand de azi poti avea toate noutatile despre cel mai mare Festival de Moda din Romania direct pe telefonul tau, astfel ca aplicatia Feeric Fashion Days poate fi descarcata din App Store gratuit, nu trebuie decat sa activezi optiunea push notification si organizatorii te vor tine la curent cu ce se va intampla la Feeric Fashion Days 2013.

In mai putin de o saptamana vom afla si care sunt modelele de la Feeric Fashion Days 2013, daca crezi ca poti fi unul din aceste modele mai poti aplica  pana in 24 mai 2013, tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti masurile, datele si 2 fotografii pe adresa de e-mail feeric@mitichi.com cu mentiunea casting, daca totul va fi bine vei fi invitata la o intalnire in Liquid The Club din Sibiu in data de 25 Mai, directorul acestui casting este Landiana Cerciu.

Alta noutate din acest an pentru Feeric Fashion Days 2013 este Feeric on Tour un proiect pe care organizatorii doresc sa il extinda de la anul. Festivalul pleaca prin tara, astfel pe 21 Mai va fi prezent la Cluj la Photo Romania, aceasta zi este dedicata promovarii Feeric Fashion Days 2013 si a activitatilor foto de la eveniment. De mentionat omul fotografiei,  Sebastian Marcovici fotograful oficial al Feeric Fashion Days care este alaturi de FFD de cativa ani buni.

In acest an la Feeric Fashion Days 2013 vor participa si cei mai importanti designeri din Malta , este vorba despre Charles & Ron care vor prezenta ultima lor colectie care a fost prezentata recent si la Malta Fashion Week.

Ce mai pregatesc organizatorii in acest an la Feeric Fashion Days 2013 :

  • Fiecare seara din festival se incheie cu o prezentare nocturna in centrul orasului.
  • Ioana Ciolacu va reveni si anul acesta la Feeric Fashion Days chiar de la Londra.
  • Ana María Galán s-a indragostit iremedial anul trecut de Sibiu asa ca va revini anul acesta cu o colectie pe care o prezinta in premiera la Feeric Fashion Days 2013.
  • Anul acesta, in fabrica de bomboane Feleacul, tot din grupul Boromir, designerul sarb Pedja Neric va “indulci” publicul si la propriu si la figurat.

Prezentare Ioana Ciolacu – Gala / FEERIC FASHION DAYS 5 from Mitichi on Vimeo.

Prezentare Ana Maria Galan / FEERIC FASHION DAYS 5 from Mitichi on Vimeo.

 

Prezentare Maria Simion – Gala / FEERIC FASHION DAYS 5 from Mitichi on Vimeo.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!