Feeric Fashion Days 2013 – a doua seara de gala

Feeric Fashion Days 2013 – a doua seara de gala

Feeric Fashion Days

Feeric Fashion Days 2013

Ziua care a incheiat Feeric Fashion Days a inceput cu o prezentare la fel de atipică, în bazinul Băii Neptun. Golit de apă, bazinul a fost umplut cu scaune pentru spectatori și amenajat într-o pasarelă extrem de potrivită pentru o prezentare de modă.

Întreg festivalul s-a mutat apoi la Avrig, unde Bianca Popp a reluat prezentarea amânată din prima zi de Feeric, în ropote de aplauze.
Tot în curtea Palatului de Vară Brukenthal, Adina Buzatu și colecția Cristalerie, realizată de Ioan Tămâian, Adriana Cazan, Olimpia Dobrotă și Rodica Slabu au încheiat seria prezentărilor individuale din cea de-a șasea ediție a Feeric Fashion Days.

Festivalul s-a încheiat pe pasarela suspendată din Piața Mică unde, în ciuda vremii și a frigului publicul sibian a sosit și s-a bucurat de minunățiile create de:

  • Erika Lopez,
  • Beata Szasz,
  • A & S Negulescu,
  • Charles & Ron,
  • Evgheni Hudorojcov,
  • Wella Trends by Excentric și Adina Buzatu.

Inchei prin a evidentia faptul ca Feeric Fashion Days este de la an la an din ce in ce mai frumos iar numarul designerilor creste de la un an la altul oferind celor prezenti un adevarat spectacol prin eleganta, creativitate, stil si frumusete. Multumesc Mitichi si echipei lui de profesionisti care au avut grija de fiecare detaliu. Ne vedem la Feeric Fashion Days 2014 !

O galerie foto mai completa poate fi vizualizata pe facebook –  Feeric Fashion Days – A doua seara de Gala

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!