Fara impresii, Brains Not Looks!

Fara impresii, Brains Not Looks!

Brains, Not Looks

Brains, not looks nu stiu exact ce e dar suna bine iar la mine s-ar traduce ceva de genu’ nu conteaza ambalajul pe cat continutul.
Sincer nu este prima oara cand scriu despre ceva nou, ceva despre care nu am auzit dar menit sa atraga atentia.
Avem totusi o fraza cheie care spune multe,  zic eu :

“Eu cred in profesie, nu in impresie. Eu prin competenta vreau sa ies in evidenta. Vreau sa-mi dovedesc competenta, nu sa-mi salvez aparenta.”

Va este familiara aceasta fraza ? Sunt sigur ca da, mai mult de atat va intalniti zilnic cu oameni care pozeaza in altceva decat ce sunt cu adevarat.
Nu stiu cum sta treaba prin alte parti insa daca fiecare ar profesa in ce stie mai bine s-ar schimba multe in tara asta inclusiv la nivel de mentalitate. Toata lumea vrea sa fie de exemplu director, sau un mare sef asa ca fie pozeaza in ceva ce nu este defapt, fie suna un prieten care mustrat de cateva mici datorii il accepta pe om pe un post pentru care nu are niciun fel de pregatire. Posibil ca treaba sa mearga o perioada dar stiti minciuna are picioare scurte.

In acest tot timp compania are de suferit, omul care pregatirea necesara sta si cauta un job conform pregatirii sale si tot asa.
Si toate astea se intampla doar pentru ca vrem sa facem o impresie buna celor din jur, una care va fi de moment, se va inalta acolo sus si caderea va fi mult mai spectaculoasa cand cei din vor vedea cu adevarat cine esti.
Cam asta cred ca inseamna Brains, not Looks, cel putin pentru mine, ai alta parere ? Atunci intra pe grupul https://www.facebook.com/groups/brainnotlooks/ si da-ti cu parerea.

Stiu ca Luca are nevoie de un om pentru a face cunoscut Brains, Not Looks, asa ca nu vreau sa fac impresie, sunt blogger de cativa ani buni insa nu am dorit sa ies in fata, de aproximativ un an si jumatate am inceput sa fac si eu valva pentru mine, satul sa ma agit pentru altii, ajut la administrarea a cateva pagini si grupuri de facebook si mai mult de atat urasc persoanele false, deci daca am intuit bine Brains not Looks pare sa activeze in HR, mai pe intelesul tuturor Resurse Umane, iar daca am ghicit mi-as dori sa existe mai multe astfel de campanii! Am zis da? BRAINS, NOT LOOKS!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!