Explore 1401 – primul ultrabook din oferta Kruger&Matz

Explore 1401 – primul ultrabook din oferta Kruger&Matz

ultrabook

Brandul Kruger&Matz, cunoscut pentru gama largă de echipamente audio și dispozitive mobile, cum ar fi smartphone și tablete își face apariția pe piața notebook-urilor. Primul dispozitiv din această categorie este un ultrabook de 14 inch, Explore 1401. Funcționarea optimă a sistemului de operare Windows 10 este asigurată de procesorul Intel® Core™ M tactat la o frecvență de până la 2 GHz cu 4 GB memorie RAM. Pe lângă parametrii tehnici avansați Explore 1401 are o carcasă subțire din aluminiu, care îi conferă o apariție elegantă.

Ultrabook-ul Kruger&Matz Explore 1401, cu processor Intel® Core™ M-5Y10c, te atrage prin performanțele sale, prin modul în care funcționează programele și aplicațiile. Dispozitivul a fost echipat cu display IPS de 14 inch cu rezoluția nativă FULL HD (1920×1080 px), care va fi perfectă pentru utilizarea zilnică, cum ar fi pregătirea de documente, navigare pe Internet, pentru redarea de fișiere video de mare rezoluție. Sistemul de operare și programele cel mai frecvent utilizate pot fi instalate pe SSD-ul încorporat cu capacitate de 128 GB.

Kruger&Matz Explore 1401 este echipat cu cititor de card micro SD, două porturi USB 3.0 care garantează transfer rapid de date și posibilitatea de conectare a dispozitivelor de control. Mai mult, este dotat cu port mini HDMI, care permite conectarea la ecrane de mari dimensiuni. Toate aceste funcții și bateria de 5200 mAh sunt încadrate într-o carcasă de aluminiu elegantă, cu stil, cu o grosime de doar 16 mm și o greutate de 1390 grame.

Preț recomandat de vânzare: 2599 Ron

***

Brandul Krüger&Matz a apărut pe piața din Polonia în 2010, istoria sa fiind cel mai bine caracterizată de două cuvinte: pasiune și viziune. Krüger&Matz dorește să își inspire clienții să traiască ghidați după valori și pasiune, iar prin produsele sale își propune să le ofere acestora instrumentele necesare pentru o viață mai bună. Drept urmare, din portofoliul Krüger&Matz fac parte căști cu un design și o calitate a sunetului foarte bună, echipamente audio, precum și dispozitive mobile moderne ca tablete și smartphone-uri. Krüger&Matz este un brand care le oferă oamenilor o opțiune, rămânând la latitudinea lor dacă doresc să achiziționeze un produs care aparține unui producător renumit sau să benficieze de un produs nou, cu aceeași calitate și funcționalitate, dar la un cost mult mai accesibil. Întrebarea pe care Krüger&Matz o adresează utilizatorilor este: merită să alegi un produs mult mai accesibil și astfel să poți investi mai mult în pasiunile tale?

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!