Experienta unica traita la Triathlon Challenge Mamaia 2013

Triathlon Challenge Mamaia 2013

Sport 100%, cam asa as caracteriza ziua de ieri dupa prima mea participare la o competitie de triathlon si nu oricare, ci Thriathlon Challenge Mamaia 2013 care a ajuns in acest an la editia nr. 5.
Dupa o luna de antrenament in care am rulat cam 700 km m-am aliniat la start alaturi de colegii mei bloggeri sa le aratam tuturor ce putem. Competitia in sine mi-a placut foarte mult, mai ales regulile stricte si aplicabile pentru toata lumea.
Colegii mei si cele 4 echipe au fost la inaltime si de aceasta data, iar daca tot am amintit de ei sa ii si prezint:

Cu o parte din ei deja sunt familiarizat de la alte campanii cu bloggeri, pe unii i-am cunoscut personal azi.  Sa va povestesc experienta pe scurt, dimineata ora 6.00 trezirea, a urmat mic dejun rapid si fuguta la Mamaia in zona de desfasurare a competitiei unde urma lasarea echipamentului in zona de tranzitie pana la 8.30. A urmat o scurta sedinta tehnica, cea mare a fost cu o zi inainte cand am preluat si kitul de participare.
Ca sa va aduc mai aproape de trairile mele in ceea ce priveste proba de ciclism: am preluat bicicleta si casca care au fost asigurate de smartatletic , multumesc Bogdan, multumesc Claudia, am montat rapid numarul cu cip pe bicicleta, mi-am legat casca, am luat bicicleta si am intrat in zona de tranzactie, aici am asteptam startul la proba sprint unde am fost incadrati si noi .

S-a dat startul la inot insa, din cauza unor probleme colegul meu de echipa a fost nevoit sa abandoneze, lucru care a dus la situatia de a astepta sa iasa din apa ultimul concurent, timpul lui se aloca automat echipei a carui om a abandonat, plus o penalizare de 5 minute si apoi Go Go Go am pornit in pas alergator catre bicicleta, am ajuns in zona in care imi era permis da ma urc pe bicicleta si a inceput prima tura din cele trei regulamentare in directia Constanta si retur, in total 20 de km parcursi dupa estimarea colegului meu Vlad Dulea in aproximativ 40 de minute, el a terminat de altfel la cateva secunde in fata mea.

Nu mi s-a parut deloc greu, cred mai puteam merge inca 10-15 km fara probleme, timpul total al echipei nr.2 de bloggeri 2 ore si 6 minute, timp cu care ne-am asezat pe locul 3 in clasamentul echipelor de bloggeri.

Ma repet, a fost o experienta interesanta si mi-a placut la maxim, lucru pe care l-am dedus si prin postarea unei poze cu medalia la care am realizat dupa cateva ore ca am scris “anul asta locul 3” se intelege ca la anul am asteptari mai mari. Organizarea a fost de nota zece , felicit organizatorii si le ofer 5 stele !

In alta ordine de idei vreau sa inchei aceasta prima experienta de participare la Triathlon Challenge Mamaia 2013 prin a multumi celor care m-au sprijinit in participarea la aceasta competitie:

 • Mihai Sumanariu – a pus la dispozitie bicicleta de antrenament
 • Firma Lingemann -multumiri dlui Dorin Saramet care a sponsorizat deplasarea la Mamaia
 • Firma Palmoliv – multumesc ca v-ati gandit la mine, multumesc pentru kitul de calatorie oferit, multumesc Bogdan D. !
 • BlogalInitiative – Fara campania lor cu siguranta nu as fi ajuns la Mamaia
 • SmartAtletic – multumesc pentru oportunitatea de a participa la Thriathlon Challenge Mamaia, multumesc Bogdan Antohe si Claudia Sofrone pentru suportul oferit, pentru asigurarea bicicletei si a castii de protectie, (PS. Bogdan ai avut dreptate, m-a prins, ne vedem la anul !)
 •  nu in ultimul rand multumesc colegilor mei bloggeri dar si celor de acasa care m-au incurajat si s-au gandit la mine.

Ne vedem la anul la Triathlon Challenge Mamaia 2014 !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!

There is 1 comment for this article
 1. Radu Thor at 17:45

  Ma bucur ca te-a prins. Atunci ne vedem si la anul de data asta cu mine in calitate de participant si nu de sustinator de pe margine!
  Felicitari! Eu te-am vazut in direct.