Evenimente la Sibiu pentru cuptor si gustar!

Evenimente la Sibiu pentru cuptor si gustar!

Sibiu

Tocmai ce s-a incheiat Turul Ciclist al Sibiului, insa in urmatoarea perioada orasul meu de suflet, cum imi place mie sa-i spun Sibiului, are inca multe planuri in ceea ce priveste tolba de evenimente. De exemplu zilele acestea sunt cu ochii pe internet pentru a vedea tendintele in moda, asta pentru ca prietenul meu Mitichi organizeaza o noua editie de Feeric Fashion Days, eveniment organizat in perioada 7-12 iulie in Sibiu si imprejurimile lui. Daca nu ati reusit sa vedeti cum se transforma Sibiul intr-o capitala a modei, acum este momentul, va spun din proprie experienta pentru ca in ultimii 2 ani am luat parte cu drag la acest eveniment .

Despre Feeric Fashion Days voi scrie si in acest an chiar daca nu voi putea ajunge la Sibiu, evenimentul este organizat de Fundația Mitichi și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și susținut de Consiliul Județean Sibiu, mai multe detalii puteti citi pe blog pe filtrul Feeric Fashion Days.

Tot in aceasta perioada puteti participa la Concurs-festival internaţional de interpretare pianistică şi compoziţie Carl Filtsch, Filarmonica de Stat Sibiu care este organizat in perioada 6 – 12 iulie.

Din 14 iulie pana in 18 iulie, avem parte de o portie de andrenalina cu RedBull Romaniacs despre care am scris deja pe blog luna trecuta. Red Bull Romaniacs este o competiție gandita pentru diferite nivele de pregatire ale riderilor din enduro extrem si toate cele patru trasee sunt concepute astfel incat fiecare sa isi depaseasca propriile limite. Fiecare clasa are proprii sai eroi, însa exista una care defineste ce este posibil si ce nu in acest sport.

In perioada 22 iulie – 1 august avem la Sibiu Festivalul de muzica contemporana ICon Arts. Editia din acest an este dedicata cvartetului renumit la nivel international ConTempo, deci un eveniment unde puteti celebra artele contemporane.

Din 30 iulie pana in 2 august, asa cum v-am anuntat pe blog acum cateva zile, se va desfasura Airfield Festival, un eveniment unic in Romania care reuneste pasiunea pentru muzica, aviatie, sporturi extreme si de agrement, dar si activitati recreationale si artistice in aer liber, toate intr-un peisaj idilic la poalele muntilor.

Tot la sfarsitul lunii iulie mai exact pe 30 iulie incepe Artmania Rock festival, care cuprinde doua zile de concerte rock cu acces gratuit organizate in weekend in Piata Mare din Sibiu, dar si diverse concerte si proiectii de filme.

Andrenalina creste din nou in perioada 20-23 august odata cu desfasurarea unei noi editii a Sibiu Rally, un festival dedicat sporturilor cu motor care include si Raliul Sibiului, etapa a sasea din Campionatul National de Raliuri Dunlop desfasurat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

In ultimul weekend al lunii august (28 – 30 august) Sibiul este chemat la sarbatoare odata cu organizarea traditionalului Festival Medieval “Cetăți Transilvane” un eveniment care celebreaza zilele orasului Sibiu, evenimentul este foarte vestit pentru parada artistilor costumati in personaje medievale.

Bun, v-am spus ce se intampla in lunile viitoare la Sibiu, ar fi cazul sa va spun si unde puteti sa va odihniti si sa luati o pauza intre aceste evenimente. Cu fiecare vizita a mea in orasul de suflet, am ales sa ma cazez la Hotel Ibis Sibiu, cel mai nou hotel Ibis din Romania, dar si cel mai mare din intreg orasul. Este amplasat in centrul vechi al Sibiului, asa ca puteti vizita si cateva dintre cele mai importante obiective turistice. Deci v-ati hotarat, la ce eveniment din Sibiu veti spune prezent ?

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!