Evenimente luna mai Ceai et Caetera

Evenimente luna mai Ceai et Caetera

Afis Senzatii cromatice expo pictura Arbex Art Decor

Senzații cromatice – expoziție de pictură semnată Oana Maria Paul, Carmen Tănăsescu, Georgeta Stoian, Andreea Brătucu, Florentina Otari

15 mai – 4 iunie 2013

Expozitia de pictura „Senzatii cromatice”  se va desfasura in perioada 15 mai  – 4 iunie la Ceainaria Ceai et caetera  din Brasov si are ca protagonisti  5 pictori participanti ai taberelor de pictura hobby art: Oana Maria Paul (Bucuresti), Carmen Tanasescu (Bucuresti), Georgeta Stoian (Roman), Andreea Bratucu (Bucuresti) si Florentina Otari (Bucuresti).

Cele 12 picturi expuse reprezinta tot atatea ocazii de bucurie, atat din partea celor care le-au executat cat si din partea privitorului, invitat sa simta senzatiile in fata unor delicate lampioane chinezesti, ale cromaticii unui minunat aranjament minimalist al unor flori de la Kaliakra, ale naturilor statice abordate si studiate in diverse maniere personale, ale culorilor, formelor, asa cum au inspirat artistul in taberele de pictura mai recente de la Balchik si Moieciu sau in atelierul propriu.

Tabara de pictura hobby art reuneste in fiecare an, vara – in plein air si iarna- atelier, pasionati de pictura care doresc sa deprinda tainele acestei arte si sa le aprofundeze, avand varste si ocupatii diverse, precum si apartenente geografice diferite.  Conceptul de baza al taberei este sa ofere un cadru relaxant, de educatie non- formala, iar activitatile practice sa se desasoare in locatii care sa fascineze prin frumusetea peisajelor.

Tabara de pictura hobby art este un proiect Arbex Art Decor. Contact:  http://tabarapictura.wordpress.com/

 Afis expozitie de fotografie Bianca Stefanut

Poteci nordice – expoziție de fotografie semnată Bianca Ștefănuț

15 mai – 4 iunie 2013

Câte drumuri are un om de făcut…trebuie să ajungă odată şi pe meleagurile nordice. Norvegia este o ţară a contrastelor unde oraşele îmbină urmele trecutului cu arhitectura modernă şi unde peisajele îngheţate ale munţilor se pierd în zare printre insulele fiordurilor.
Fotografiile au fost realizate pe parcursul a patru luni şi surprind paşii făcuţi pe străzile din inima Osloului pănă în satele pescăreşti ale oraşului Bergen.
Veniţi la o plimbare pe poteci pavate, mai puţin bătătorite sau chiar periculoase?
Vă aştept cu drag la un exerciţiu de imaginaţie, lângă o cană cu ceai!

 Afis ceai et caetera 1

 

Cântece de sub coviltir – muzică live cu Einuiea Trio

17 mai 2013, 20h00

Odinioară, muzica se năștea numai în preajma oamenilor care o făceau. Treceau multe luni până când muzicanții să sosească la castel, iar asta îi făcea să pară plini de mister. Nu lăsau în urma lor discuri, ci numai amintirea sunetelor pe care le iscau din instrumente. Și junghiurile din inima prințesei.

Am plecat și noi acuma, cu muzica noastră, prin Ardeal.

Aducem sub coviltir, ascunse de ploaie, țesături frumoase din cântecele lumii.

Haideți în preajmă!

 schimb mai

Schimb de haine, cercei, broșe, coliere și alte accesorii

Duminică, 19 mai 2013 (18h-21h00) și luni, 20 mai 2013 (18h-21h00), te asteptam la un targ mai special: facem schimb de haine, cercei si alte lucruri mici si frumoase in ceainaria Ceai et caetera din Brasov.
Ne aflam la cea de-a patra editie, prima a avut loc la sfarsitul lunii martie 2012, a doua în luna august, iar cea de-a treia in noiembrie 2012.
Cum se desfasoara schimbul:
– fiecare aduce 5-10 haine si accesorii (trebuie sa fie intr-o stare buna);
– daca nu ai haine sau accesorii de schimbat, poti negocia un pret, iar vanzatorul poate alege care va fi destinatia banilor obtinuti din tranzactie (acestia pot fi donati sau ii raman lui).
Pentru a-ti rezerva un loc la acest eveniment vei plati 15 ron direct in ceainarie in cadrul intalnirii (include un ceai sau orice alta bautura la alegere din meniu, iar 5 ron vor fi donati catre organizatiile: Hospice, Diaconia, Atelier Sacelean, Edu For All).
Inscrierile se pot face trimitand un e-mail la adresa: contact ‚at’ ceaietc ‚dot’ ro pana la data de 17 mai 2013 sau dând join în cadrul evenimentului creat pe pagina de Facebook a ceainăriei (https://www.facebook.com/events/188028808017344/)

 afis_carcassonne_2013_print

Campionatul Naţional de Carcassonne – etapa locală Brașov

2 iunie 2013, 12h00

Campionatul Naţional de Carcassonne presupune: mai multe etape locale organizate în parteneriat cu diferite organizaţii, instituţiii sau persoane fizice şi finala naţională, din 5 octombrie, ce se va desfășura tot in ceainăria Ceai et caetera, Brașov.
Câştigătorul finalei se califică pentru Campionatul Mondial de Carcassonne (27 octombrie 2013, Essen, Germania).
Detalii despre modul de desfăşurare şi organizare al concursurilor găsiţi în REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAŢIONAL DE CARCASSONNE:http://lumeaboardgames.ro/regulament-campionat-carcassonne
Participanţii se pot înscrie la adresa de e-mail: contact@ceaietc.ro, contact@lumeaboardgames.ro . Pentru înscriere, se solicită următoarele informaţii: nume, prenume, număr de telefon şi adresa de e-mail.
Taxa de înscriere este de 10 RON; se va achita în ziua competiţiei.

 banner mama club

Clubul de board games

În fiecare zi de luni, de la ora 19h00, are loc întâlnirea pasionaților de board games.

‘Iţi aminteşti când mama îţi zicea: La masă nu ne jucăm. Vezi tu, mamele nu au întotdeauna dreptate!’

Întâlnirea clubului de Go CS Tengen din Brașov

În fiecare marți de la ora 19h00.

 afis_m

Puzzle Night competiție la Brașov

În fiecare miercuri de la 19h00, începând din 15 mai 2013

Formează-ţi o echipă de maxim 4 persoane şi participă la o competiţie unică de construit Puzzle. Ai nevoie doar de puţină îndemânare şi dorinţă de distracţie, de restul avem noi grijă. Înscrierile se fac la una din adresele de e-mail: contact@lumeaboardgames.ro, contact@ceaietc.ro sau telefonic la: 0731.837.596
Vor fi 10 etape, iar la sfârșitul campionatului va fi un premiu – surpriză acordat echipei câștigătoare.
Intrare: 30lei/echipă (prețul include puzzle-ul pe care îl veți lua acasă la sfarșitul fiecărei etape).

 FNM Poster mai

Friday Night Magic

În fiecare vineri de la 19h00

MagicThe Gathering este primul joc apărut, de tipul “trading card game”. În 2011, la nivel mondial, comunitatea avea peste 11 milioane de jucători. Persoanele interesate să se distreze, dar care vor să își dezvolte abilitățile strategice sunt așteptate în fiecare zi de vineri, să intre în comunitatea jucătorilor de Magic The Gathering, din Brașov.

Colțul cu idei deștepte : cadouri sau pretexte pentru a le face o bucurie celor dragi… și pentru a face în același timp o faptă bună

De ziua cuiva drag sau când ai un motiv special de bucurie, în ceainărie te așteaptă un colț dedicat. Fie că cei dragi sunt mai tineri sau mai în vârstă, cu siguranță vor aprecia efortul depus de artizanii brașoveni care au desenat, pictat, cusut, modelat cercei veseli, broșe unicat, rame de fotografie, eșarfe,  genți cu pisici și cu maci, vederi  sau felicitări.

Ateliere de învățare marca incubator107

Vara aceasta, vă întâmpinăm cu ateliere colorate şi pline de viaţă la ceainăria Ceai et caetera. Păstrăm legătura și formăm o comunitate de oameni frumoși și pasionați: www.facebook.com/Incubator107Brasov și www.brasov.incubator107.com.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!