Am echipa la Triathlon Challenge Mamaia 2013

Am echipa la Triathlon Challenge Mamaia 2013

Triathlon Challenge Mamaia 2013

Intre antrenamentele cu bicicleta, job-ul de zi cu zi uite ca imi mai fac timp sa va tin la curent si cu noutatile  despre competitia la care voi lua parte in 7 septembrie la Mamaia, evident vorbesc despre Triathlon Challenge Mamaia.

Au trecut 3 saptamani de cand am inceput antrenamentul, asta chiar daca nu stiam sigur ca voi fi ales dintre cei cativa zeci de bloggeri care si-au dorit sa participe cu bicicleta la competitie, acum 2 zile am aflat si colegii mei de echipa in urma tragerii la sorti pe care o puteti vedea si voi aici , asa ca am doi colegi pe masura : Inotător Cătalin Paval  si  Alergător  Irimia Dragoș Andrei .

Cum decurg antrenamentele la mine ? pai hai sa va fac un rezumat :

  • 3 saptamani in care am incercat zilnic sa parcurg minim 20-3o km la deal si la vale
  • aproape 500 de km parcursi pana acum in aproximativ 45 de ore
  • 21 de ture urmarite de aplicatia mea de pe telefon si 12.000 de calorii arse … de parca as avea nevoie

Si continuam … in fiecare vineri am gasit o gasca de iubitori cu bicicletele si facem o tura de cateva zeci de kilometrii.  Pana una alta sa va explic unde merg pe 7 septembrie. Participarea mea la aceasta competitie vine in urma participarii alaturi de colegii mei bloggari la campania initiata de Blogalinitiative  !

Triathlon Challenge a ajuns la editia a V-a in acest an si  este organizat de Clubul Sportiv Smart Atletic. Misiunea clubului este promovarea sportului de masa in general si a triatlonului in particular.

Probele din acest an de la Triathlon Challenge Mamaia :

 individuale

  • Proba supersprint – 400m inot + 10 km ciclism + 2.5 km alergare
  • Proba sprint– 750m inot + 20 km ciclism + 5 km alergare
  • Proba olimpica – 1500m inot + 40 km ciclism + 10 km alergare

 de echipa

  • Stafeta sprint – 750m inot + 20 km ciclism + 5 km alergare
  • Stafeta olimpica – 1500m inot + 40 km ciclism + 10 km alergare

Normal ca exista si categorii, regulament, cat si un program al competitiei, insa toate acestea le gasiti pe pagina oficiala www.trichallenge.ro, daca doriti sa va inscrieti o puteti face AICI … ne vedem la Mamaia !

Multumesc organizatorilor care vor asigura cazarea, masa, inscrierea cat si o parte din echipament, multumesc  firmei Lingemann si dlui Dorin Saramet care va sponsoriza drumul pana la locatia competitie si inapoi.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!