#doneziAlergPentruTine – raport după prima săptămână

#doneziAlergPentruTine – raport după prima săptămână

Prima săptămână am spus nu-i așa, dar de fapt sunt câteva zile de cand tu donezi și eu alerg pentru tine, o mini campanie de strângere de fonduri pentru un medicament mult prea scump pentru un om cu venituri normale, aici am scris despre campannie, nu mă mai repet.

După aceste câteva zile am alergat primii kilometri pentru cei care au donat fără a avea vreo pretenție să alerg pentru ei, oameni minunați Mihai, Dora, Gabriela, Luiza, Andra, Adrian, Iurie, Ruxandra, Ioan, Anca, Mihaela, Dan și Veronica.

Din bunătatea acestor oameni s-a strâns suma de 2700 lei, 150 Euro, 100 de dolari, 100 de lire sterline în doar 2 zile, acum vă dați seama cât aș alerga pentru suma asta? :) dar exista și oameni care s-au alăturat cauzei mele și îi provoacă pe cei leneși din jurul lor la același lucru, să alerge pentru ei donând pentru cauza mea.

Mulțumesc Andreea, Mihaela, Simona și Ștefan că v-ați alăturat cauzei mele. Ei sunt un fel de fundraiserii mei și îi puteți provoca și pe ei la alergat.

Duminică am încheiat antrenamentele de alergat alături de gașca de la Semimaraton Brașov Intersport,  mai mult de 10km care de data asta au fost rezervați prin donații de Marian (5km), Iurie (3km) si Mihaela (2km).

Pentru săptămâna viitoare sunt disponibile cel mai probabil 2 zile de antrenament având în vedere că joi este ziua de tratament, iar în ziua de tratament și următoarea nu alerg de obicei. Deci am să trec mai jos zilele de antrenament si disponibilitatea de a alerga pentru voi contra unei donații:

 – Miercuri – 5-6km – (4km rezervați de Iraida+2km rezervați de Ana-Maria)

  • Sâmbătă – 5-10km (4km rezervați de Carmen Nicoleta, 2km rezervați de Corina)

Evident în celelalte zile se întelege repaus și odihnă, deci 2 zile în care pot alerga pentru tine, când să fie?

Săptămâna trecută am alergat 17km pentru voi, donațiile se pot face în continuare pe platforma online GoGetFunding (unde poți opta și pentru o plată cu recurență, adică în fiecare lună poți dona o sumă automat), fie prin depunere pe contul meu în lei deschis la ING Brașov – IBAN  RO56INGB0000999907449600 pe numele Cadar Robert Daniel sau chiar pe contul de paypal  paypal.me/CadarRobert.

 

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!