#doneziAlergPentruTine (episodul 5 și 6)

#doneziAlergPentruTine (episodul 5 și 6)

Pentru că săptămâna asta nu am zi de tratament mi-am permis să alerg de trei ori, adică marți, joi și urmează duminică, din acest motiv am comasat cele două alergări pentru campanie într-un singur articol. Campania mea începe să prindă formă după cele 6 alergări, iar în acest moment pot să vă dau câteva cifre.

În aceste exact 2 săptămâni am alergat eu de 6 ori, iar cei 11 fundraiseri de 7 ori, s-a adunat un total de 187km alergați, am alături de mine și cei 11 fundraiseri care la rândul lor aleargă kilometri pentru cei din jurul lor în schimbul unei donații către mine, iar dacă am pomenit de donații până în acest moment au donat 102 persoane! Vă Mulțumesc!

Ce se întâmplă cu donațiile?

Am strâns până acum puțin peste 21.000 de lei din necesarul de 80.000 care este costul estimat pentru tratamentul cu celălalt medicament care nu este compensat în România și pe care intenționez să mi-l cumpăr singur în lupta mea împotriva cancerului, din discuțiile cu medicii se pare ca acesta pare să fie costul minim, nu vreau momentan să aflu care este costul maxim la care se poate ridica achiziționarea acestui medicament, ar trebui să am acești bani în maxim 3 luni!

Cum rezervi kilometri?

E simplu, contra unei donații de 25 lei pentru un kilometru poți rezerva câți kilometri crezi că ai dori să alerg pentru tine, în general alerg marți, joi și sâmbătă sau duminică asta înseamnă puțin peste 20km, pentru voi este mult, pentru mine e puțin, înainte de această luptă alergam și 80km pe săptămână, însă acum alerg moderat pentru întreținere și sănătate.

Dacă vrei să rezervi kilometri poți lăsa un comentariu aici, pe facebook sau în detaliile donației scrie textul “doneziAlergPentruTine” din sumă o să-mi dau seama câți kilometri trebuie să alerg. Poți să-i provoci și pe fundraiserii mei să alerge pentru tine,  AndreeaMihaelaSimonaBogdanȘtefanAndreeaLaviniaCorina, Andrei, Irina, Luiza !

Alergările mele le puteți urmări și pe Strava, următoarele alergări:  Marți=6km –  Joi=6km –  weekend=10km  (excepție în săptămâna de tratament când nu alerg joi pentru că este zi de tratament)

Pentru alergarea de 10km din weekend am deja rezervați 2km de Melania, așadar mai am 8km liberi pentru rezervat, pentru cine alerg in weekend?

Unde poți dona?

  • NOU – prin SMS (se poate dona doar suma de 10€ – rezervi automat 2km)  Trimite ‘sprijina 1002 numele tau’ la numerele – Orange7560  sau   Vodafone7410 
  • – platforma online GoGetFunding, unde poți dona o singură dată sau poți face o donație cu recurență automată în fiecare lună, suma e la alegerea ta!
  • – pe contul meu în lei deschis la ING Brașov – IBAN  RO56INGB0000999907449600 pe numele Cadar Robert Daniel
  • – pe contul de paypal  paypal.me/CadarRobert

Dă mai departe vestea (share), rezervă kilometri sau devino fundraiser în campanie!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!