#doneziAlergPentruTine (episodul 4)

#doneziAlergPentruTine (episodul 4)

Au trecut două săptămâni de când m-am gândit să alerg cu folos, atât pentru mine cât și pentru voi, am lansat campania #doneziAlergPentruTine, iar până în acest moment am alergat pentru cei care nu au timp dar si-ar dori ceva mișcare și nu am timp contra unei donații de 25lei pentru un kilometru puteți rezerva numărul de kilometri pe care vreți să-i alerg pentru voi în cele 2-3 alergări săptămânale ale mele.

Ce se întâmplă cu donațiile?

În aceste două săptămâni am alergat de 4 ori, un total de 33km, am alături de mine și 8 fundraiseri care la rândul lor aleargă kilometri pentru cei din jurul lor în schimbul unei donații către mine. Am strâns până acum peste 12.000 de lei din necesarul de 80.000 care este costul estimat pentru tratamentul cu celălalt medicament care nu este compensat în România și pe care intenționez să mi-l cumpăr singur în lupta mea împotriva cancerului

Cum rezervi kilometri?

E simplu, contra unei donații de 25 lei pentru un kilometru poți rezerva câți kilometri crezi că ai dori să alerg pentru tine, în general alerg marți, joi și sâmbătă sau duminică asta înseamnă puțin peste 20km, pentru voi este mult, pentru mine e puțin, înainte de această luptă alergam și 80km pe săptămână, însă acum alerg moderat pentru întreținere și sănătate.

Dacă vrei să rezervi kilometri poți lăsa un comentariu aici, pe facebook sau în detaliile donației scrie textul “doneziAlergPentruTine” din sumă o să-mi dau seama câți kilometri trebuie să alerg. Poți să-i provoci și pe fundraiserii mei să alerge pentru tine,  AndreeaMihaelaSimonaBogdanȘtefanAndreeaLavinia și Corina.

Alergările le puteți urmări și pe Strava, următoarele alergări:  Marți=6km –  Joi=6km –  weekend=10km  (excepție în săptămâna de tratament când nu alerg joi pentru că este zi de tratament)

Unde poți dona?

  • prin SMS (10€)  Trimite ‘sprijina 1002 numele tau’ la numerele – Orange: 7560  sau   Vodafone: 7410 

  • platforma online GoGetFunding, unde poți dona o singură dată sau poți face o donație cu recurență automată în fiecare lună, suma e la alegerea ta!

  • pe contul meu în lei deschis la ING Brașov – IBAN  RO56INGB0000999907449600 pe numele Cadar Robert Daniel

  • pe contul de paypal  paypal.me/CadarRobert

Avalanșele puternice încep de la schimbări mici, deci când alerg pentru tine?

 

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!