#doneziAlergPentruTine  (episodul 3)

#doneziAlergPentruTine (episodul 3)

Era cazul să vă spun cum merge campania mea #doneziAlergPentruTine, tocmai am incheiat azi sesiunea 3 de alergare exact cum mi-am propus puțin peste 6km, acești kilometri au fost rezervați de Iraida și Ana-Maria prin donațiile lor catre mine, pentru care le mulțumesc.

Sesiunea #4 de alergare va fi în weekend și mai mult ca sigur va fi una puțin mai lungă, un 10km și deja am rezervați 4km de către Carmen Nicoleta și 2km rezervați de Corina, deci mai avem 4km disponibili pentru alergarea de weekend pe care îi puteți rezerva cu o donație de 100 de lei (25lei/km)!

Înainte de a face o recapitulare despre campanie trebuie să vă spun că mai am mai mulți fundraiseri care pot la rândul lor să alerge kilometri pentru mine contra unei donații din partea voastră, ei se numesc Andreea, Mihaela, Simona, BogdanȘtefan, Andreea și Lavinia, vorbesc tot de 25lei pentru un kilometru.

Și nu vă rușinați sau să vă gândiți vai săracul Robert după ce că se luptă cu cancerul îl mai punem și la alergat, este lucrul care îmi face plăcere cel mai mult și mă hrănesc cu sănătate în acest fel, deci aștept provocări încă pentru această săptămână!

Luni am fost la o discuție cu un medic care are experiență pe tratamente prin imunoterapie și am vrut să discut cu el legat de inflamațiile mele care așa cum toată lumea știe sunt reacții ale tratamentului, semn bun că răspund la tratament, iar mâine e joi și urmează doza 13 de tratament!

Kilometri rezervați

  • Sâmbătă (17Feb) 10km -> Corina 2km, Carmen 4km, Andreea 4km

  • marți (20Feb) -> Elena 2km, Katerine 4km

  • joi (22Feb) -> Denisa 4km

Despre campanie după trei alergări

Am alergat 23km rezervați de voi prin donații, și am reușit să strâng până acum suma de 4850 lei, când mă gândesc cât mai e până la suma de 80.000 lei (cost pentru minim 4 doze de ipilimumab – medicamentul necompensat pe care îl pot face in combinație cu tratamentul actual și care mi-ar spori forțele în lupta cu cancerul), dar luptăm în continuare împreună. Și să nu uit 7 fundraiseri care aleargă și ei kilometri pentru voi dacă faceți o donație!

Unde poți dona?

O poți face fie online pe platforma online GoGetFunding, fie prin depunere pe contul meu în lei deschis la ING Brașov – IBAN  RO56INGB0000999907449600 pe numele Cadar Robert Daniel sau chiar pe contul de paypal  paypal.me/CadarRobert

Vrei să strângi fonduri pentru mine?

Principiul este același, îți poți anunța prietenii că poți alerga pentru ei în schimbul unei donații către mine pe una din căile de mai sus, voi include aceste alergări și donații în raporturile săptămânale și am să vă prezint și pe cei care strâng fonduri pentru mine în mini-interviuri pe blog.

Unde pot rezerva kilometri ?

Fie îmi lași un comentariu la acest articol, pe facebook, pe e-mail .

Deci dacă nu ai timp să alergi, fă o donație și alerg eu pentru tine, ne auzim pe luni cu raportul pe cele câteva zile rămase din această săptămână, acum eu sper că mă puneți la alergat, că este plăcerea mea! Pe curând!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!