DJ Andi mixeaza in fiecare saptamana pentru voi!

DJ Andi mixeaza in fiecare saptamana pentru voi!

dj andi

Pentru ca este unul din cei mai buni DJ din Romania si de cativa ani este si preferatul meu la capitoul DJ,  am luat legatura cu el si a fost de acord ca incepand de azi sa prezentam mix-urile pe care le puteti vedea pe Music Chanel si la noi pe pagina.

DJ Andi ca despre el este vorba ne va aduce o ora de muzica buna pentru cei care sunt iubitorii acestui gen, o ora de muzica  pe saptamana cu ultimele hituri ! . Multumesc DJ Andi !

Sa lasam vorbele si sa ascultam ultimul mix lasat chiar acum cateva ore .

 

Despre DJ Andi 

DJ si producator de emisiuni, DJ Andi isi face debutul in muzica in anul 2001, cand a realizat prima piesa pentru compilatia “Mouse in House”(vol. 3), sub pseudonimul SVR 4.

Colaborarea sa cu Mouse in House a continuat pana la ultimul volum al colectiei, in aceeasi perioada fiind rezident al clubului Keops.

Anul 2003 a culminat cu aparitia pe albumul In-Grid – Rendez Vous a remixului semnat DJ Andi al piesei “Tu Es Foutu”.

In anul 2008 DJ Andi lanseaza un nou single, Fire feat. Stella, piesa ce s-a dovedit a fi un real hit.

Anul urmator, ii aduce artistului o colaborare plina de succes cu trupa Voxis, pentru piesa „To The Moon”, urmat de alte doua colaborari cu Stella pentru piesele Happiness si Universe, ambele lansate in anul 2011.

Va puteti intalni cu DJ Andi  la Radio 21 / Vibe Fm Music/Channel fie pe pagina lui oficiala de pe facebook.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!