Din pasiune pentru frumos – Cristina Maria Camarzan !

Robert Cadar February 10, 2013
0 people like this post

Cristina Maria Camarzan

1. Cine este Cristina Maria Camarzan ?

O persoana prietenoasa careia ii place frumosul de orice gen, de orice nationalitate, de orice marime, daca e ceva frumos imi place ! de aici bineinteles imi plac femeile frumoase, femeile care se ingrijesc, chiar care pun putin artificiu (machiaj) pentru a avea incredere in ele si pentru a radia .

2. De cand ai pasiunea pentru make-up ?

Pasiunea pentru make-up o am de mica, de cand nu ieseam nici macar sa duc gunoiul daca nu eram machiata).  Am probat foarte mult timp pe mine si dupa un timp pe prietene. Imi placea si inca imi face placere sa fac tot felul de combinatii de culori, de forme, de stiluri. Imi place sa si pictez, dar nu tablouri, ci mai degraba chipuri  sa le dau viata trasaturilor care de obicei stau retrase.

Si in pasiunea aceasta cred ca a intervenit putin si mama, care mereu imi zicea si inca imi zice : ”Cristina, pune te rog ceva pe buze si in obraji ca esti prea palida, pune putin negru si la ochi ”. Ma amuza mereu si chiar daca m-am maritat imi zice mereu sa ma dau macar cu un ruj chiar si cand stau in  casa.

3. Consideri ca o femeie este mai frumoasa naturala sau poate fi mai deosebita cu ajutorul make-up-ului ?

Sunt persoane care sunt mai frumoase naturale si sunt persoane care sunt mai frumoase machiate. Cred ca asta depinde foarte mult de personalitatea fiecareia. Nu-i poti spune ca are un machiaj foarte strident unei persoane mai tinere, clar nu o sa se simta bine, deci sigur nu ii sta bine. Sunt persoane care au o personalitate puternica care se simt bine cu putin machiaj, sau cu un machiaj mai accentuat.Totul tine de personalitate si bineinteles de evenimentul la care mergi. Mie, personal, imi place de exemplu machiajul strident, sau deloc. Consider ca o femeie este mai frumoasa si ar trebui sa stie cum ii sta mai bine, cu sau fara prea mult machiaj .

4. Consideri ca fetele din ziua de azi stiu sa se machieze adecvat in functie de eveniment/situatie ?

Consider ca in Romania nu ”auzim” degeaba de la cei mai buni make-up artisti care sunt trendurile, cand noi o vedem la televizor pe ‘Cutarica’, care are 5 randuri de gene ziua in amiaza mare,  suntem mai receptivi la simtul vizual decat la cel auditiv. Exemplele, unele, nu sunt de cea mai buna calitate, dar pe langa toate acestea sunt si foarte multe femei care stiu sa se machieze, insa cum am mai spus, tine si de personalitatea fiecareia.

5. Care machiaj te ajuta sa pui in practica mai bine imaginatia/creativitatea, cel de zi sau cel de seara ?

Creativitatea ti-o pui in evidenta in totalitate in book-ul tau. Acolo iti poti da frau liber imaginatiei. Mai aproape de aceasta este cel de seara, cu care poti face lucruri foarte frumoase, dar de ce nu si in cel de zi, dar in linii mai “cuminti” ca sa zic asa.

6. Consideri ca machiajul trebuie sa fie in concordanta cu stilul vestimentar ?

Consider ca machiajul trebuie sa fie in concordanta cu personalitatea, cu imprejurarile evenimentelor pentru care te machiezi si nu cu stilul vestimentar. Uite eu de exemplu port tenesi si-mi fac smokey eyes, de obicei smokey eyes da foarte bine la o rochie eleganta de seara, dar fiecare are stilul lui.

7. Ce parere ai despre folosirea make-up-ului la plaja sau la piscina ? necesar sau nu ?

Se machiaza cineva la plaja sau la piscina? este necesara o crema cu protectie solara doar atat !!! NU VA MACHIATI LA PLAJA!!!

Fraza asta ar trebui sa fie scrisa mare pe un banner si sa fie in apropierea fiecarei plaje sau piscine ! Este adevarat ca pe timpul verii trebuie sa folosim fondul de ten cu protectie solara, dar fetelor Nu la plaja !

8. Care sunt planurile tale de viitor ?

Planurile mele de viitor sunt … sincer? nu prea imi fac planuri de viitor, savurez clipa, traiesc momentul. In prezent ma bucur de ceea ce fac si asta ar trebui sa faceti si voi !

9. Unde sau cum o gasim pe Cristina Maria Camarzan ?

Pagina mea de Facebook (Cristina Maria Camarzan Make-up) este online pentru voi, asta pentru ca momentan site inca nu am, sau poate prin prieteni mei, care nu sunt putini, pentru ca sunt sigura ca ma cunoaste cineva. Lucrez si prin recomandari ! Chiar daca pozele care le am nu sunt facute cu un aparat profesional, dar asa ele arata mult mai bine ‘live’ nu ? .

Oricum, oriunde ma gasiti, fiti siguri ca ma gasiti cu un chef nebun de frumos !

  • 0
  • 312