Despre UEFA Champions League Trophy Tour

Despre UEFA Champions League Trophy Tour

UEFA Champions League Trophy Tour

Vom vorbi despre UEFA Champions League Trophy Tour pentru ca asta va fi subiectul principal si pe ici-colo vom presara putin fotbal. Despre fotbal imi aduc aminte cam de prin clasa a doua, primul contact mai sanatos asa lucru care m-a declarat stelist … acum nu sariti pe mine cu sageti de la meciul de ieri cu Chelsea. Sincer a fost ca o dragoste la prima vedere, parca imi si aduc aminte odata cu trecerea anilor ca in toate lucrurile exista logo-ul de stelist, pana si la lucru manual, la traforaj, la jocurile copilariei, ce vremuri frumoase, dar trebuie sa recunoasteti ca in 80′ Steaua era o putere in lumea fotbalului.

Revenind la UEFA Champions League Trophy Tour, ieri a ajuns la Brasov si in ciuda vremii sau a frigului, iubitorii sportului au venit in Piata Sfatului din Brasov  sa dea ochii cu trofeul UEFA Champions League care a fost prezentat de UniCredit. Turul UEFA Champions League Trophy  a pornit  din Berlin, a traversat Ungaria, Romania si va merge apoi in Bosnia-Hertegovina si Bulgaria, totul pe parcursul a 5 saptamani, in Romania turul a fost

Trofeul a putut fi admirat pe puntea unui vehicul special supraetajat, unde fiecare iubitor al fotbalului putea urca si se putea fotografia cu trofeul sau chiar sa stea de vorba cu noul ambasador  UEFA Champions League Trophy Tour in Romania, Miodrag Belodedici.

Vecinul si prietenul meu Dorin am vazut ca nu a scapat aceasta ocazie, din pacate nu acelasi lucru il pot spune despre mine, prins cu treburi nu am mai putut sa imi salut colegii bloggeri prezenti la eveniment si nici sa imi fac o poza cu trofeul care azi a ajuns la Bucuresti.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!