Descopera Brasovul in alergare!

Robert Cadar November 1, 2017
0 people like this post

 

In 19-20 mai 2018, hai si tu sa alergi la Maratonul International Brasov!

Cel mai panoramic maraton de sosea din Romania – Maratonul International Brasovpowered by Telekom Sport, televiziunea de sport a Telekom Romania – te asteapta la startul celei de-a patra editii.

Vei avea ocazia sa descoperi in alergare atat Brasovul cat si imprejurimile acestuia intrucattraseul este unul deosebit de pitoresc (cel de 42km urca pana in Poiana Brasov) si presarat cu obiective istorice si turistice.

Evenimentul se va desfasura pe parcursul a doua zile (19-20 mai):

– ziua de 19 mai este dedicata cursei copiilor, sesiunii de predare a kiturilor de concurs si Sport Expo;
– pe 20 mai se va da startul curselor competitive si a cursei populare 5,7km.

Suntem mandri sa te anuntam ca, din 2017, Maratonul International Brasov este oficial membru full AIMS (Asociatia Internationala a Maratoanelor si Curselor de Distanta), cel mai important for international in domeniu.

Oricine poate participa! 

De la 4 la 90+ ani, alegand din cele 6 curse, pe distante diferite: maraton 42km, semimaraton 21km, cursa de 10,7km si cursa populara 5,7km (necompetitiva si necronometrata, in scop caritabil 100%), team run 4×10.7km si curse pentru copii intre 4-14 ani.

Inscrierile sunt deschise pana pe 15 mai 2018 si se pot face online completand formularul de pe site -> maratonulbrasov.ro/inscriere/formular/. Detalii despre conditiile de inregistrare si taxe gasesti AICI.

Nota: Inscrierile la Cursa Copiilor se vor deschide cu 1 luna inainte de eveniment.

  • 0
  • 497