Dependent de speranţă – închisoarea nu este un capăt de drum

Dependent de speranţă – închisoarea nu este un capăt de drum

 Penitenciarul-Codlea

Joi, 17.10.2013, ora 11, la sediul Penitenciarului Codlea va avea loc o activitate de prevenire a consumului de substanţe interzise. Activitatea va conţine discuţii interactive cu persoanele private de libertate, susţinute de reprezentanţii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog, cu sprijinul specialiştilor serviciului de asistenţă psihosocială din cadrul penitenciarului şi face parte din campania de prevenire a consumului de droguri în penitenciare “Dependent de speranţă- închisoarea nu este un capăt de drum”.

          Proiectul are ca scopuri prevenirea consumului de droguri la nivelul populaţiei carcerale şi creşterea accesibilităţii serviciilor comunitare de asistenţă integrată şi reintegrare socială pentru foştii consumatori de droguri care au executat pedepse privative de libertate şi se desfăşoară pe o perioadă de două luni, cuprinzând sesiuni de informare directă, prezentări de filme tematice şi dezbateri privind materialele din cadrul campaniei.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!